Çözüldü Format için USB boş mu olmalı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cqrr243

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Belirttiğim gibi içinde önemli dosyalar var, 400 MB boyutu var. Bilgisayarda (D:) diskine attım fakat o dosya silinirse, flaştan da format için sildiğimden, dosyalar yok olur, bu dosyaları nasıl saklarım?

Çözüm
Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp,dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.

Nasreddin hocanın sende doğru söylüyorsun olayına gitti konu😂. Denerim hepsini sağ olun arkadaşlar.
Yani en mantıklısı böyle geldi, çünkü resimler gibi öğeleri kendi bulutuma kaydediyorum rahat oluyor 1 kere kaydetmek.
Sorun çözüldü o zaman... Kolay gelsin. 🙂
Belirttiğim gibi içinde önemli dosyalar var, 400 MB boyutu var. Bilgisayarda (D:) diskine attım fakat o dosya silinirse, flaştan da format için sildiğimden, dosyalar yok olur, bu dosyaları nasıl saklarım?
USB nin boş olması lazım. Rufus ile yaparsan zaten o biçimledirir. Önerim gmail inden kendine ait başka bir maile usb nin içindekileri atman olacaktır.

Sadece C:\ sürücüsünü formatlarsanız D:\ silinmez. Sürücü boyutlarından hangisi C: Belli oluyor. Başında sürücü 0 (C:/) sürücü 1 (D:/) yazar.

Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp,dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.

USB'nin boş olması lazım. Rufus ile yaparsan zaten o biçimledirir. Önerim Gmailinden kendine ait başka bir maile USB'nin içindekileri atman olacaktır.

Nasreddin hocanın sende doğru söylüyorsun olayına gitti konu😂. Denerim hepsini sağ olun arkadaşlar.

Virüsün hangi diskte olduğunu bilmiyorum. D diskinde bir sorun var ise boşuna format atmış olurum. En iyisi temiz kurulum yapıp, dediğiniz yöntem ile sonradan indirmek.

Virus var ise zaten hepsini formatlamalisin butun disklere bulasiyor cunku.

Yani en mantıklısı böyle geldi, çünkü resimler gibi öğeleri kendi bulutuma kaydediyorum rahat oluyor 1 kere kaydetmek.
Sorun çözüldü o zaman... Kolay gelsin. 🙂

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı