Çözüldü Format ilerlemesi %60'ta kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bümbilibiii

Centipat
Bilgisayara virüs bulaştı diye format attım ama 1.5 saat oldu hala %60 olarak gözüküyor.

Dosya Ekleri

• 20250526_203725.jpg
    20250526_203725.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Hocam o USB ile kurdum içinde dosya vardı öyle yaptım key de var kutunun üstüne onu da koydum arkasında key var onun.

O USB içindeki ISO mutlaka bootable olarak yazılmıştır. USB'yi takıp BIOS'da gelip sistemi USB'den başlatarak format atmayı dene bu şekilde temiz kurulum yapabilirsin. Rehberlere göz atmanda fayda var.
Bilgisayara virüs bulaştı diye format attım ama 1.5 saat oldu hala %60 olarak gözüküyor.

Windows'tan sıfırlayınca bu süre cok uzun suruyor bazen sistem dosyalarına bile zarar gerebiliyor yasadım kendimde sakın cok uzun sure oldu diye bilgisayarı kapatmayın veya yeniden baslatmayın.

O nasıl oluyor hocam anlatabilir misiniz bilmiyorum da uzun değilse açılınca onu yapayım.

YouTube'da bir video izledim o böyle yaptı diye yaptım hocam.

BIOS'a girip sıfırlamaktan bahsediyor. Sıfırlayıp sıfırdan kurulum yapmaktan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS'a girip sıfırlamaktan bahsediyor. Sıfırlayıp sıfırdan kurulum yapmaktan.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uzun sürüyor mu bu yöntem hocam. Bir de lisans gider mi nasıl oluyor.

Uzun sürüyor mu bu yöntem hocam. Bir de lisans gider mi nasıl oluyor.

Retail key ise hesaba bağlı değilse gidiyormuş. OEM ise anakarta gömülü oluyor ve gitmiyor. Rufus ile USB hazırlayıp sistemine göre UEFI ya da legacy şeklinde ayarlayıp format atarsın kolay.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı