PC'ye format atacaktım. Windows'un sitesinden indirdiğim ISO ile format atarken hata verdi, yeniden başlattığımda device yazan ilk resimdeki hatayı verdi. Manuel olarak HDD'mi boot ettiğimde de "error" yazan hatayı alıyorum. Başka PC olmadığı için yeni format USB'si oluştıramıyorum.
Anakratın tam modelini bilmiyorum ama BIOS'ta MSI Click boot 5 'yazıyor.
Ben de öyle düşünüyorum yarın farklı bir ISO ile format atmayı deneyeceğim.
Bugün yeni bir format USB'si oluşturdum ve temiz bir kurulum yapmayı başardım. Benim gibi problem yaşayan arkadaşlar, ya USB'yi yanlış ayarladınız Rufus'tan ya da ISO dosyanız bozuktur. Temiz bir USB ve temiz bir ISO ile format atın tekrar. Herkese yardımcı olmaya çalıştığı için teşekkür ederim
Burada UEFI USB Hard Disk'i seçer misiniz hocam? O olmazsa UEFI USB CD/DVD'yi deneyin. Bu arada UEFI menüyü açtığınız zaman USB takılı mıydı? Çünkü normalde USB'nin isminin yazması gerek.
Burada UEFI USB Hard Disk'i seçer misiniz hocam? O olmazsa UEFI USB CD/DVD'yi deneyin. Bu arada UEFI menüyü açtığınız zaman USB takılı mıydı? Çünkü normalde USB'nin isminin yazması gerek.
Usbyi takınca direk onu reboot ediyor, ama sanırsam win sitesinden indirdiğim iso sorunlu sürekli hata veriyor. Başka bir hdd denedim win 7 yüklü direk çalıştı ama mouse ve klavye çalışmadı onda da
Usbyi takınca direk onu reboot ediyor, ama sanırsam win sitesinden indirdiğim iso sorunlu sürekli hata veriyor. Başka bir hdd denedim win 7 yüklü direk çalıştı ama mouse ve klavye çalışmadı onda da
Bu durumda iki sorum var size. 1.si internet cafede yapmama izin verirler mi sizce (iso indirmeme) 2.si bildiğiniz bozuk olmayan bi win 10 isosu var mı ?
Bu durumda iki sorum var size. 1.si internet cafede yapmama izin verirler mi sizce (iso indirmeme) 2.si bildiğiniz bozuk olmayan bi win 10 isosu var mı ?
1: Neden vermesinler hocam? Nede olsa oraya para veriyorsunuz.
2: Açıkçası ISO'nun yazdırılmasında sorun olmuş sanırım çünkü aldığınız hata gerçekten nadir. Ben şuana kadar bütün ISO'larımı microsoft.com/software-download sayfasından indirdim ve herhangi bir hata almadım.