Format kaç TL'ye atılmalı?

Bazı bilgisayarların termal bakımını yapmak epey kolay. O tarz bilgisayarları yaparım hiç değilse en azından.
Kimi laptoplarda içini açmak için klavye sökmek lazım. Klavyeyi sökerken yamultan çok acemi var.

Sağa sola ismini duyur ya da kartvizit bastır bilgisayarına format attırmak isteyen sana ulaşsın kardeşim.

Bak ben sana harika bir tavsiye verdim, ne dükkan derdin var ne de dükkan kirası derdin var.
Dükkan kirasına gerek yok, elimizde zaten kendimize ait boş bir dükkan var. Orada açacağım bu dükkanı. Babamın kereste atölyesinin orada bir adet boş dükkan var (yine babama ait). Onunla konuştum, orada açacağım.

Bazı bilgisayarların termal bakımını yapmak epey kolay. O tarz bilgisayarları yaparım hiç değilse en azından.
ThinkPad T400 dizüstünü parçalarına ayırıp tekrar toplarsan tüm dizüstü bilgisayaları sökersin

2.elde ucuza bulunuyor, al kendini geliştir o bilgisayar üzerinde.

Kimi laptoplarda içini açmak için klavye sökmek lazım. Klavyeyi sökerken yamultan çok acemi var.
O tarz laptop'ları ilk başta yapmayacağım. Nispeten yeni laptop'larda arka kapak direkt çıkıyor, onu söküp doğrudan fana ulaşabiliyorsunuz.

O tarz laptop'ları ilk başta yapmayacağım. Nispeten yeni laptop'larda arka kapak direkt çıkıyor, onu söküp doğrudan fana ulaşabiliyorsunuz.
Madem bu kadar isteklisin. Bilgisayar bakımı ile işe başla. Daha sonra parça satışıydı tamiriydi vs. ilerletirsin işleri.

Youtube ile bile format atılıyor.
Dikkat edin yeni nesil gelirse vmd yukleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…