Format kaç TL'ye atılmalı?

2 ay önce gittim 500 TL istediler mecbur olduğum için vermek zorunda kaldım :).

50 TL çok düşük bir miktar. Artık çoğu bilgisayarcı en az 250 TL'den başlatıyor ücretleri. Kimi bilgisayarcı 500 TL bile alabiliyor. 50 TL 5 yıl eskide kaldı.

HWID aktivasyon yapıyorum hocam. HWID aktivasyon kalıcı oluyor, patlamıyor.
orjinal bile olmayan bir windows kurmak için minimum 250 tl mi?

Bir asgari ücretlinin günlük maliyeti 1000 TL . Günde 5 format atsa zaten maliyet 200 TL. Dükkan giderleri işyeri karı hariç.

50 liraya anca evde yaparsın.

Buraya 50 TL yazan arkadaşların yaşları 10 12 galiba. Bir işletmenin günlük maliyeti hakkında nokta bilgileri yok. Format atmakla dükkan açılmaz hadi açtın diyelim giderleri görünce 300 TL yede zam yaparsın. Windows kuran uzman kesilmiş konu altında. 14. nesil 200.000'lik sistemler gelsin arıza bul desinler size para almadan bulun adam gitsin parça alsın kendi taksın keriz gibi surat ifadeniz olur merak etmeyin :) Ne zaman dv 6000 söker ve vida artırmadan geri toplarsın o zaman aç bence :) Elinde bir tane oyuncu bilgisayarı kalsın o zaman servüvenin ne kadar sürecek merakla bekliyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 100 TL olabilir, o bile çok ve sadece format atarak para kazanmanız da mümkün değil. Etrafta bilgisayarcıdan çok ne var? Bilgisayarcılara karşı da genel bir ön yargı da var, millet kendi işini kendisi hallediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı