Linux severim fakat çıkan yazılımlar linux için çıkmıyor genelde.Linux'u windows gibi kötü bir işletim sistemine çöplemenizi anlamadım. Linux her tarafı ile windowsdan daha iyi, ve herkes windowsu bırakmalı. Ben sadece bilgilendirip teşvik edebilirim.
Eğer autodesk veya microsoft office gibi yazılımları kullanmanız ZORUNLU ise ve buna karşı çıkmak istemiyorsanız, çıkamıyorsanız, başka bir seçeneğiniz yok. Onun dışında asla, asla ve asla windows'u kurmam.Linux severim fakat çıkan yazılımlar linux için çıkmıyor genelde.
Oyun vs. oynarkende osrun çıkartabilir.
Eğer format atacaksanız Linux gibi özgür yazılımları tercih etmenizi tavsiye ederim.
Asıl senin araştırman gerekiyor ama sen bilirsin.Birazcık araştırın, bilginenin, öğrenin.
Hahah, evet, gerçekten Linux'u her şeye öneriyorum.
Benim fikrimi değiştiremezsin, ve ben 10 yıldır hayatım boyunca Windows kullanıyordum. Ben yeterince hem de ne kadar kötü olduğunu biliyorum. Windows, Linux için layık bir rakip bile değil.
Teşekkür ederim. Yinede dediğim gibi, ben sadece bilgilendirip, önerip teşvik edebilirim. Her koyun kendi bacağından asılır.Peki arkadaşım sen devam et kullanmaya.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.