Format nasıl atılır?

Technopat'ın format atma rehberi vardı oradan bakarak yapabilirsin. Sistem özelliklerinizi yazarsanız daha uygun işletim sistemi önerilebilir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem Windows 10 gayet yeterli. Windows 10 kurmanızı tavsiye ediyorum.

Benim bildiğim bir yol var ama tam format mı bilmiyorum bir araştırırsın şöyle ki:
  1. Windows ayarları.
  2. Güncelleştirme ve güvenlik.
  3. Kurtarma.
  4. Bu bilgisayarı sıfırla.
  5. Başlayın.
Ardından hangi Disk'i silmek istiyorsan seçiyorsun ve oluyor ben 1-2 defa yapmıştım zaten Windows'un kendi şeyi sıkıntı olmuyor ayrıca oldukça basit.

Benim bildiğim bir yol var ama tam format mı bilmiyorum bir araştırırsın şöyle ki:
  1. Windows ayarları.
  2. Güncelleştirme ve güvenlik.
  3. Kurtarma.
  4. Bu bilgisayarı sıfırla.
  5. Başlayın.
Ardından hangi Disk'i silmek istiyorsan seçiyorsun ve oluyor ben 1-2 defa yapmıştım zaten Windows'un kendi şeyi sıkıntı olmuyor ayrıca oldukça basit.
Bu format değil, sıfırlama işlemi. Arkadaş korsan Windows 10'u tamamen temizlemek için temiz kurulum yapmak istiyor. Bu durumda sıfırlama pek işe yaramaz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı