Format nasıl atılır?

aligüneş

Decapat
Arkadaşlar, bilgsayarıma sanırım virüs bulaştı. Çoğu uygulamalar açılmıyor. Format atmak istiyorum ama hiç bilmiyorum. Lütfen biri bana anlatabilir mi? İnternetteki videolardan hiçbir şey anlamadım.

Aşağıdaki rehbere bakarak atabilirsiniz.

Tabii ki bunu yapmadan önce asıl sorununuzla ilgili bir konu açarsanız yardım etmeyi deneyebiliriz ve format atmanıza da gerek kalmaz. :)

Aşağıdaki rehbere bakarak atabilirsiniz.

Tabii ki bunu yapmadan önce asıl sorununuzla ilgili bir konu açarsanız yardım etmeyi deneyebiliriz ve format atmanıza da gerek kalmaz. :)
Hocam, eliniz hazırda mı bekliyorsunuz? 🙂

Hocam, eliniz hazırda mı bekliyorsunuz? 🙂
Windows 10 ve diğer kategorilerde bildirimleri açık tutuyorum. Her soruna hemen format atılmasın diye ekspress destek hattı gibiyim. :D

Bu arada format atmak yerine sıfırlamak da mümkün. Bunu da ancak açtığınız konuda çözüme ulaşamazsanız kullanmalısınız. Ufacık şeyde format atılmamalı.

Bilgisayarınızı sıfırlamak için​

1. Ekranın sağ kenarından çekerek Ayarlar'a ve sonra da bilgisayar ayarlarını değiştir'e dokunun.
    (Fare kullanıyorsanız, ekranın sağ üst köşesine gidin, fare işaretçisini aşağı doğru taşıyın, Ayarlar'a tıklayın ve sonra da bilgisayar ayarlarını değiştir'e tıklayın.)
  2. Güncelleştirme ve kurtarma'ya ve sonra da Kurtarma'ya dokunun veya tıklayın.
  3. Her şeyi kaldır ve Windows'u yeniden yükle altında Başlarken'e dokunun veya tıklayın.
  4. Ekrandaki yönergeleri izleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı