Format nasıl atılır?

Rufus, USB ile format atmak zorunda değilsin. İşletim sisteminin disk görüntüsü dosyasını indir. Daemon Tools, WinRAR gibi bir program kullanarak aç, tüm dosyaları kopyala ve masaüstüne bi klasör oluşturup içine yapıştır ve kurulum dosyasıyla kuruluma başla. Kurulum sırasında Windows'u nereye kurmak istediğini soracak. Hali hazırda Windows hangi sürücüye kuruluysa onu seç ama diski sakın biçimlendirme. Biçimlendirmezsen format işleminin sonunda işletim sisteminin kurulduğu sürücünün içinde Windows.old isminde bir klasör göreceksin. Bu klasörün içinde format atmadan önce sisteminde var olan her şey var olacak. İçinden istediğini alıp masaüstüne kopyalayıp geri kalanını silebilirsin.

Cevaplarınız için teşekkürler peki bir sorum daha olacak Windows 10 da format atacağım 11'e geçmicem biri bana Windows'u bitince nasıl kurucağımı anlatabilir misiniz veya viedo var mı elinizde?

Cevaplarınız için teşekkürler peki bir sorum daha olacak Windows 10 da format atacağım 11'e geçmicem biri bana Windows'u bitince nasıl kurucağımı anlatabilir misiniz veya viedo var mı elinizde?

Normal şekilde kuruyorsun dostum. İleri ileri diyorsun. Kurduktan sonra sana seçenekler çıkıyor. YouTube'a yazarsan "Windows 10 format nasıl atılır?" diye formattan sonraki adımları gösteren videolarda görebilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı