Format nasıl atılır?

tamam usb seçtim.Sonrada yine kendi usb mi seçtim şuan windows 10 indiriliyor.
Evet USB'ni seç. Flasha attıktan, işlem bittikten Sonra yeniden başlat ve F10 olması lazım açılışta sürekli bas. Boot menüsü gelince flashını seç. Sonra zaten kurulum ekranı gelecek.

Evet USB'ni seç. Flasha attıktan, işlem bittikten sonra yeniden başlat ve F10 olması lazım açılışta sürekli bas. Boot menüsü gelince flashını seç. Sonra zaten kurulum ekranı gelecek.

Tamamdır inmesini bekliyorum şu an.

Evet USB'ni seç. Flasha attıktan, işlem bittikten sonra yeniden başlat ve F10 olması lazım açılışta sürekli bas. Boot menüsü gelince flashını seç. Sonra zaten kurulum ekranı gelecek.

Rufus programına gerek var mı acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
@HasÇanakçılı19 Rufus da kullanılabilir, Media Creation Tool Windows'un kendi programı, aynı işi görüyor.
@HasÇanakçılı19 Bu arada ISO bazen sorun çıkarabiliyor, o yüzden kurulum ekranında sorun çıkarsa düzeltebilmek için diski sıfırlama.

Sorun çıkarsa Rufus deneriz.

Kapat. Açılırken sürekli boot tuşuna bas.(Genelde F10 oluyor ama açılırken altta yazıyor. Sonra Boot menüde flash diski seçin. Kurulum menüsü açılacak.
Pardon 100 de 100 olduktan sonra Windows 10 medyası oluşturuluyormus. Hemen bitiyor zaten sonra sizin dediğiniz yapacağım.
Kapat. Açılırken sürekli boot tuşuna bas.(Genelde F10 oluyor ama açılırken altta yazıyor. Sonra Boot menüde flash diski seçin. Kurulum menüsü açılacak.
Basıyorum ama acılmıyor. Del tuşu gösteriyor. Hep bas cek yapıyorum. Basili mi tutacağım?

Son düzenleme:
Pardon 100 de 100 olduktan sonra Windows 10 medyası oluşturuluyormus. Hemen bitiyor zaten sonra sizin dediğiniz yapacağım.

Basıyorum ama acılmıyor. Del tuşu gösteriyor. Hep bas cek yapıyorum. Basili mi tutacağım?
Tamam del ile biosa gir. Sonra Boot sekmesinde 1st boot device seçeneğini USB belleğin yap.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı