Adem Baba_!23 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 113 16 Temmuz 2022 #1 Eski bilgisayarımı satmayı düşünüyorum Trendyol gibi özel bilgim olduğu tüm siteleri sıfırlamak istiyorum. Nasıl yaparım?
Eski bilgisayarımı satmayı düşünüyorum Trendyol gibi özel bilgim olduğu tüm siteleri sıfırlamak istiyorum. Nasıl yaparım?
Emperor4231 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 7.790 Makaleler 1 Çözümler 115 Yer Konya Daha fazla Sistem Özellikleri HP OMEN 30L, RTX 3060, Ryzen 5 5600X, HyperX 3200Mhz CL22 16GB Dual Kit Cinsiyet Erkek Meslek Kılınç Makina Tarım Sanayi'de çalışıyor 16 Temmuz 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 1 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.043 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #3 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
KS KS Adem Baba_!23 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 113 16 Temmuz 2022 #4 Hocam bunlara kurulum diyor? Artı 0 Eksi
Veli1026 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 5.187 Makaleler 2 Çözümler 126 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #5 Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Cihazı işletim sistemi temiz olarak satmayacak mısınız? İçindeki tüm verilerinizden kurtulmak için yeniden kurulum yapmanız şart. Artı 0 Eksi
Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Cihazı işletim sistemi temiz olarak satmayacak mısınız? İçindeki tüm verilerinizden kurtulmak için yeniden kurulum yapmanız şart.
zValiant Kilopat Katılım 7 Haziran 2020 Mesajlar 2.182 Çözümler 45 Yer İzmir 16 Temmuz 2022 #6 Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Format = Sistemi silip tekrar kurmak. Artı 0 Eksi
Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Format = Sistemi silip tekrar kurmak.
KS KS Adem Baba_!23 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 113 16 Temmuz 2022 #7 Veli1026 dedi: Cihazı işletim sistemi temiz olarak satmayacak mısınız? İçindeki tüm verilerinizden kurtulmak için yeniden kurulum yapmanız şart. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yöntemler çok zor ya biraz daha kolay bir yol yok mu? Artı 0 Eksi
Veli1026 dedi: Cihazı işletim sistemi temiz olarak satmayacak mısınız? İçindeki tüm verilerinizden kurtulmak için yeniden kurulum yapmanız şart. Genişletmek için tıkla... Hocam bu yöntemler çok zor ya biraz daha kolay bir yol yok mu?
T Twoberk Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 78 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2022 #8 Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Dostum kısaca 8-16gb flash bellek lazım ve Windows ISO dosyasini indirip flash belleğe at sonra bios a gir ve format at.Daha detaylı bilgi için YouTube videoları izle. Artı 0 Eksi
Adem Baba_!23 dedi: Hocam bunlara kurulum diyor? Genişletmek için tıkla... Dostum kısaca 8-16gb flash bellek lazım ve Windows ISO dosyasini indirip flash belleğe at sonra bios a gir ve format at.Daha detaylı bilgi için YouTube videoları izle.
Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 16 Temmuz 2022 #9 Adem Baba_!23 dedi: Hocam bu yöntemler çok zor ya biraz daha kolay bir yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Adem Baba_!23 dedi: Hocam bu yöntemler çok zor ya biraz daha kolay bir yol yok mu? Genişletmek için tıkla... Fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz.
KS KS Adem Baba_!23 Hectopat Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 113 16 Temmuz 2022 #10 Tamam teşekkürler adımları uygularım. Artı 0 Eksi