Hatırlamıyorum. Ev şuan tadilatta ve balabileceğim yerde değil.Bilgisayarınızın markası nedir hocam?
Hatırlamıyorum. Ev şuan tadilatta ve balabileceğim yerde değil.Bilgisayarınızın markası nedir hocam?
Kendiniz atmayı öğrenin. Veya PC üzerinden sıfırlama yapılabilir. Sıfırlama format (temiz kurulum) gibi değil. Yine de içindeki her şeyi siliyor. Ayarlardan bakabilirsiniz.Deprem bölgesindeyiz ve civarda tek bilgisayarcı ya o yüzden bu kadar pahalı diyor. Yoksa depremden önce 100 TL idi en fazla.
Sıfırlama çok uzun sürüyormuş. En iyisi format. Zaten bilgisayarın içi virus kaynıyor. Bilgisayar bana sonradan verildi. Her şeyi crack indirmişler. Sıfırlamayla gitmez sanırım.Kendiniz atmayı öğrenin. Veya PC üzerinden sıfırlama yapılabilir. Sıfırlama format (temiz kurulum) gibi değil. Yine de içindeki her şeyi siliyor. Ayarlardan bakabilirsiniz.
Evet, gitmez. O zaman direk temiz kurulum. Başka şansınız yok. Fakat 300 TL'de aşırı fazla.Sıfırlamayla gitmez sanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.