EnessKaya18
Zeptopat
Daha fazla
F9'a basıp USB belleği seçin.Abi sorun format olmuyo masaüstü ekranına geliyo
Bilgisiyarı açıyorum esc basıyorum seçenekler geliyo
F1 System Information
F2 System Diagnostics
F7 HP SpareKey
F9 Boot Device Options
F10 BIOS Setup
F12 Network Boot
USB Hard DrivePaylaştığınız BIOS görselindeki gibi Boot Order sekmesinde USB Hard Dirve duruyor mu kontrol edin.
F9'a basıp USB belleği seçin.
Usb hard drive bastım açılış ekranına gidiyor hepCihazın CD-ROM'u çalışıyorsa Windows 7'yi CD-ROM'a yazdırıp deneyin.
Cd room çalışıyoUsb hard drive bastım açılış ekranına gidiyor hep
Cihaz USB bellekten başlatmayı kabul etmiyor olabilir. O yüzden bir CD'ye yazdırıp deneyin.
Rufus ayarlarından en üstteki aygıt kısmında CD-ROM seçin. Diğer ayarlar görseldeki gibi olmalı.
Yalnız hocam DVD lazım ona. Cihaz destekliyor mu? CD'nin kapasitesi yetmez.Abi şu an elimde CD yok yarın alacağım.
Yalnız hocam DVD lazım ona. Cihaz destekliyor mu? CD'nin kapasitesi yetmez.
DVD-writer ise sorun olmaz.
Ben de onu diyorum hocam. DVD desteği varsa sorun yok. DVD alın. Yazdırdıktan sonra önce ESC sonra F9'a basıp CD-ROM'u seçin.Laptopun kendisinde var.
Ben de onu diyorum hocam. DVD desteği varsa sorun yok. DVD alın. Yazdırdıktan sonra önce ESC sonra F9'a basıp CD-ROM'u seçin.
Ben de onu diyorum hocam. DVD desteği varsa sorun yok. DVD alın. Yazdırdıktan sonra önce ESC sonra F9'a basıp CD-ROM'u seçin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.