Arkadaşlar bu forumdan Windows 10 ISO'su buldum. Rufus indirdim gerisini nasıl halledebilirim, yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2465412
Arkadaşlar bu forumdan Windows 10 ISO'su buldum. Rufus indirdim gerisini nasıl halledebilirim, yardımcı olur musunuz?
Eki Görüntüle 2465412
Programı açın, aygıtı seçin (USB bellek). Sonra seç kısmından ISO seçip başlata tıklayın. Ardından BIOS menünüze girin ve Windows'un kurulumunu bekleyin. Windows kurulurken yeniden başlatılacak diye bir yazı çıktığında bilgisayar yeniden başlarken USB belleği de bilgisayardan çıkarın.
O tamamda bir ara cpt aslında tam hatırlamıyorum bootu yanlış olur diye korkuyorum.
Ufei olması lazım onda yanlış yaparım diye korkuyorum. (A1 türkcenin kusuruna bakmayın)
Sıkıntı olmaz, internette bol bol video var izleyin. Korkmanıza gerek yok, bilgisayarınıza bir şey olmaz.
İlla Rufus kullanmanıza gerek yok bence. Hepsi aynı işi görüyor hemen hemen.
Rehber: Fedora Media Writer nasıl kullanılır?
Bu makalemizde Fedora Media Writer yazılımının nasıl kullanıldığını anlatmak istiyorum. Umarım faydalı bir rehber olur. İşbu uygulama resmi bir uygulama değildir. Olası veri kayıplarından, bozulmuş belleklerden, silinen resimlerden ben ve uygulama geliştiricisi sorumlu tutulamaz. Öncelikle...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.