Format nasıl atılır?

Schwesty_

Hectopat
Eski bir laptopum var ve buna format atmak istiyorum. Nasıl yapılacağını bilmiyorum ve bilgisayarcılar 40 TL gibi bir fiyata yapıyorlar. Kendim nasıl atabilirim? Şuan Windows 8.1 kullanıyorum. Windows 10 a geçersem herhangi bir performans düşüşü yaşar mıyım?

Çözüm
Bilgisayarcıda format attırmanızı önermiyorum. Kurulum rehberlerini izleyerek basit bir şekilde halledebilirsiniz. Daha sonrasında ürün anahtarı için güvenli bir siteden yaklaşık 30 TL harcamanız gerekecek. Yalnız bilgisayarınız Windows 10 ile uyum sağlar mı bilmiyorum. Eski bir bilgisayar dediniz, tam olarak modeli nedir?

Bilgisayarcıda format attırmanızı önermiyorum. Kurulum rehberlerini izleyerek basit bir şekilde halledebilirsiniz. Daha sonrasında ürün anahtarı için güvenli bir siteden yaklaşık 30 TL harcamanız gerekecek. Yalnız bilgisayarınız Windows 10 ile uyum sağlar mı bilmiyorum. Eski bir bilgisayar dediniz, tam olarak modeli nedir?

Çözüm
Sisteminizi belirtirseniz Windows 10 hakkında daha iyi yardımcı olabiliriz lakin güncel Windows kullanmak her zaman daha iyi. Format atmak da sandığınız kadar zor değil ilk defa format atacaklara benim tavsiyem önemli bilgilerinizi bir flash diske aktarıp yapmanız.

Sistem

Amd a4 5000 1.5 ghz işlemci 4 GB ram ve HD 8330 ekran kartı

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı