Format nasıl atılır?

efe.varoll

Decapat
Arkadaşlar merhaba. Nasıl format atılacağını biliyorum fakat elimde USB veya ISO dosyası yok. D diskini yedekledim bile harici bir hard diske fakat şu an pandemiden dolayı bilgisayarcıya gitmek ve para vermek istemiyorum. Lisans sıkıntısı olmayan, virüssüz bir ISO dosyası var mıdır acaba? Bugün şu konuyu: 64 Bit Win 10 kurulumu - Technopat Sosyal gördüm bunu kullanır mıyım? Windows 10 Pro 64 Bit lazım. Lütfen tek tek cevaplarsanız. Moderatörler ve yöneticilere de sesleniyorum bir el atın.

Evet, aşağıdaki linkteki aşamaları düzgün şekilde yaparsanız temiz bir format atmış olursunuz.

Windows 10 Türkçe İndirme ve Kurulum - Technopat Sosyal
Teşekkürler. Peki lisans sorunu falan yaşar mıyım. Moderatörlerle yöneticiler de konuya bir bakarsa sevinirim. Çünkü herhangi bir lisans key almadım. Daha önce sadece ilk aldığmda mahalledeki bilgisayarcı tarafından windows 10 pro yüklendi nasıl yaptı onu da bilmiyorum. Beni tam bir bilgilendirir misiniz? Orijinal mi yoksa demo mu, free trial falan mı. Bir sıkıntı yaşar mıyım kurulum ve kullanımda. @akiyorm

Teşekkürler. Peki lisans sorunu falan yaşar mıyım? Moderatörlerle yöneticiler de konuya bir bakarsa seviniri. @akiyorm @Recep Baltaş

Eğer o bilgisayar bir kere lisanslanmışsa o lisans no anakarta işler yani sana ürün anahtarın var mı der sende atla diyeceksin o PC zaten internete bağlanınca otomatik olarak aktifleştirir

Teşekkürler. Peki lisans sorunu falan yaşar mıyım. Moderatörlerle yöneticiler de konuya bir bakarsa sevinirim. Çünkü herhangi bir lisans key almadım. Daha önce sadece ilk aldığmda mahalledeki bilgisayarcı tarafından windows 10 pro yüklendi nasıl yaptı onu da bilmiyorum. Beni tam bir bilgilendirir misiniz? Orijinal mi yoksa demo mu, free trial falan mı. Bir sıkıntı yaşar mıyım kurulum ve kullanımda. @akiyorm
Şuradaki sorulara bir yanıt verir misiniz?

Eğer o bilgisayar bir kere lisanslanmışsa o lisans no anakarta işler yani sana ürün anahtarın var mı der sende atla diyeceksin o PC zaten internete bağlanınca otomatik olarak aktifleştirir
Nereden yapmak istiyorsunuz USB niz var mı başka bir PC niz var mı yoksa tamircilerden en fazla 100 TL gibi bir fiyata yaptırabilirsiniz.
Elimde boş usb var. Yani derdim şu. Lisans key falan ister mi? Atla dersem free trial veya demo gibi mi olacak yoksa full sürüm mü? Mahalle bilgisayarcımın da 1000TL verip key aldığını sanmıyorum belki de herkese aynısını veriyordur. Kısaca bana tam olayı bir anlatın. Nasıl atılacağını biliyorum derdimi anlattım umarım.

Elimde boş usb var. Yani derdim şu. Lisans key falan ister mi? Atla dersem free trial veya demo gibi mi olacak yoksa full sürüm mü? Mahalle bilgisayarcımın da 1000TL verip key aldığını sanmıyorum belki de herkese aynısını veriyordur. Kısaca bana tam olayı bir anlatın. Nasıl atılacağını biliyorum derdimi anlattım umarım.
Anladım derdini dediğim gibi gerek yok ki gerek kalırsa 20-30 liraya OEM key var :D
Direkt "Sıfırlama" işlemi yaparak bilgisayarı format gibi her şeyini sıfırlayabilirsiniz. USB veyahut CD'ye ihtiyacınız olmadan.
Sıfırlama işlemi keşke öyle format etkisi yaratsa...

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı