Arkadaşlar şu an Windows 7 format atarken diskleri temizledim, sistem dosya yükleme ekranını geçtikten sonra ilk resette hata ile karşılaştım. Securiy mod açıkken kırmızı hatayı, kapalıyken CMD hatası gibi bir şey alıyorum. Diskleri temizlediğim için işlemi iptal edemiyorum, yardımcı olur musunuz?
Bende de aynı sorun olmuştu. Fast Boot'u disable yap. Launch CSM'i enable yap ve ardından Secure Boot'u Disable yap. F10 ile kaydet ve tekrardan dene, kurulum ekranı gelecektir.
Bilgisayarıma format atıyordum. Hata verdi atarken bende HDD'yi programla sıfırladım. Daha sonra USB ile format atarken resimdeki hatayı almaya başladım. Bu hata geliyor ESC veya ENTER tuşuna basınca BIOS a giriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Bilgisayarıma format atıyordum. Hata verdi atarken bende HDD'yi programla sıfırladım. Daha sonra USB ile format atarken resimdeki hatayı almaya başladım. Bu hata geliyor ESC veya ENTER tuşuna basınca BIOS a giriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Hocam bios'un ayarlarını sıfırlayın, sonra ayaları tekrar yapmanızı istediğimiz gibi yapın. Ek olarak, Format diskini Windows iso'sunu yüklerken flash'a programın kendisinden yazdırmayı deneyin. (Belki yanlış yazdırmışsınızdır diye)
Olmazsa eğer tekrar yazın lütfen, kolay gelsin.
Düzenleme: BIOS ayarlarını yaptıktan sonra fotoğraf paylaşın hocam