Format sırasında disk hatası nasıl çözülür?

Muzle

Hectopat
Daha fazla  
Windows 10 formatında, yeni bir bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık hatası çözümünü arıyorum. YouTube'da onlarca video izledim fakat olmadı. Yardım edebilir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sorudan anladığıma göre formatta disk sürüceleri görünmüyorsa bu videoyu dikkatli izlersen anlarsın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır , tam olarak şöyle.

Dosya Ekleri

• 1F754CFC-C364-480E-A938-A6C51CBF578A.jpeg
    1F754CFC-C364-480E-A938-A6C51CBF578A.jpeg
    69,8 KB · Görüntüleme: 120
Görünen sisteminde 110 GB bir disk var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bu video sana yardımcı olabilir umarım

Windows 10 formatında, yeni bir bir bölüm oluşturamadık veya mevcut bir bölüm bulamadık hatası çözümünü arıyorum. YouTube'da onlarca video izledim fakat olmadı. Yardım edebilir misiniz?

Kurulum başlangıç ekranında CMD aracılığıyla diskpart uygulaması ile diski temizlemeyi denediniz mi? Denemediyseniz denerseniz muhtemelen çözülecektir. Kurulum başlangıç ekranında 'Shift+F10 tuşları ile CMD ekranını açın. Eğer laptop ise 'FN+Shift+F10'da olabilir. Daha sonra "diskpart" komutu ve ardından "list disk" "select disk 0" "clean" bu komutları sırasıyla yazdıktan sonra CMD ekranını kapatıp kuruluma başlayabilirsiniz.

Kurulum başlangıç ekranında CMD aracılığıyla diskpart uygulaması ile diski temizlemeyi denediniz mi? Denemediyseniz denerseniz muhtemelen çözülecektir. Kurulum başlangıç ekranında 'Shift+F10 tuşları ile CMD ekranını açın. Eğer laptop ise 'FN+Shift+F10'da olabilir. Daha sonra "diskpart" komutu ve ardından "list disk" "select disk 0" "clean" bu komutları sırasıyla yazdıktan sonra CMD ekranını kapatıp kuruluma başlayabilirsiniz.

Evet, hepsini denedim fakat başarısız.
hardisk veya ssd kaç gb
Harddisk , 111gb. SSD bilgisayarın içinde var fakat gözükmüyor.

Hayır, tam olarak şöyle.

Hocam hepsini silin sonra ayrılmamış alanı seçip kurulum yapın ama diskte 2. bir alan oluşmaz ama Windows tüm alanı kendisi C diski yapacaktır.

Evet, hepsini denedim fakat başarısız.

Harddisk , 111gb. SSD bilgisayarın içinde var fakat gözükmüyor.
Bu video size yardımcı olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı