Format sırasında diskteki D bölümü kayboldu

Crawbonoti

Hectopat
D diskim silindi. Sistem geri yükleme olmuyor, PC açılmıyor.
Bilgisayarım Windows 10'da çok yavaştı. Windows 8 yapmak istedim ve C diskini biçimlendirdim. C diski biçimlendirince D diski gitti. Sadece C diski kaldı ve şu an bilgisayar açılmıyor. Sistem geri yükleme yapmıyor. O kadar sistem geri yükleme var olduğu halde sistem geri yükleme noktasını seç diye bir hata çıkıyor. Ama sistem geri yükleme noktası var aslında. Bilgisayar açılmıyor. Dell Support assistant diye bir yere atıyor. D diskinde kaç yıllık fotoğraflarım vardı. Çok mağdur oldum. Lütfen yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• 20220320_112336.jpg
    20220320_112336.jpg
    279,7 KB · Görüntüleme: 102
Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda böyle flaşhda W8 varda D diski falan hiçbiri yok fotoğraflarım gitti PC de açılmıyor.

Var ama ne çare olacak ki D diski silinmiş galiba geri dönüşü yok.

USB Rufus'dan hazırlandı onunla alakası yok ben C'yi biçimlendirdim hepsi gitti.

Bütün Partition'ları silmişsiniz. Geri dönüşü yok. O bilgileri geri alma şansınızda yok. En azından silinmeseydi EaseUS ile geri getirilirdi ama sildikten sonra geri getirilmez

Şu anda böyle flaşhda W8 varda D diski falan hiçbiri yok fotoğraflarım gitti PC de açılmıyor.

Var ama ne çare olacak ki D diski silinmiş galiba geri dönüşü yok.

Usb rufusdan hazırlandı onunla alakası yok ben c yi biçimlendirdim hepsi gitti.
D diski silinmiş galiba. Maalesef ki kurtarmak çok zor.

Merhaba, adına çok ama çok üzüldüm, eğer d diskinin üzerine bir şey yazmadıysan, çok iyi olur, format bitince Recuva programı ile derin bir tarama yap, sana birazını kurtaracaktır diğer yarısını bilmiyorum belki hepsini kurtarır.

Merhaba, adına çok ama çok üzüldüm, eğer D diskinin üzerine bir şey yazmadıysan, çok iyi olur, format bitince Recuva programı ile derin bir tarama yap, sana birazını kurtaracaktır diğer yarısını bilmiyorum
Merhaba, adına çok ama çok üzüldüm, eğer D diskinin üzerine bir şey yazmadıysan, çok iyi olur, format bitince Recuva programı ile derin bir tarama yap, sana birazını kurtaracaktır diğer yarısını bilmiyorum belki hepsini kurtarır.

D diskimi ben fotoğraflarımı atmak için C diskinden bölmüştüm biraz da olsa kurtarabilir miyim benim için çok önemli 😭

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı