Format sırasında nasıl ikinci disk oluşturulur?

Diski sildikten sonra yeni bölüm oluştururken ayırmak istediğiniz kadar bir boyutu belirleyin. Sonra da kalan boyutu yine oluşturun. Gerekli rehber aşağıda mevcut. (Zaman ayarlı yani tıklayıp direkt izleyin.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Diski sildikten sonra yeni bölüm oluştururken ayırmak istediğiniz kadar bir boyutu belirleyin. Sonra da kalan boyutu yine oluşturun.

Nasıl yani video ile anlatımı var mı pek anlamadım.
Diski sildikten sonra yeni bölüm oluştururken ayırmak istediğiniz kadar bir boyutu belirleyin. Sonra da kalan boyutu yine oluşturun. Gerekli rehber aşağıda mevcut. (Zaman ayarlı yani tıklayıp direkt izleyin.)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Peki ben şimdi şu anki bilgisayrımda D diski yok ve D diski oluşturmak için format atıyorum orada D diskini nasıl oluşturacaz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı