Format sırasında SSD sorunu

Teşekkürler arkadaşlar. Mayıs 2014 güncel versiyonunu buldum ve yükledin ssd yi gördü. Erkanolgz arkadaşın söylediği gibi sanırım sorun indirdiğim kalıpların içerisinde anakartımla uyumsuz sürücülerin bulunması. Sorunum çözüldü hepinize çok teşekkür ediyorum.

Teşekkürler arkadaşlar. Mayıs 2014 güncel versiyonunu buldum ve yükledin ssd yi gördü. Erkanolgz arkadaşın söylediği gibi sanırım sorun indirdiğim kalıpların içerisinde anakartımla uyumsuz sürücülerin bulunması. Sorunum çözüldü hepinize çok teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar bios update yaptıktan sonra windows7 ve windows8.1 de açılışta sorunlar yaşamaya başladım. Windows 8.1 de sürekli başlangıç onarma ekranına yönlendiriyordu bilgisayar. Yeniden windows 8.1 yükleyip denedim fakat bilgisayarı yeniden başlattığımda başlangıç onarma ekranına yönlendirildim. Biosu "Default" ayarlara getirdim. Daha sonra "BIOS Ayarları Rehberi ve Tek Tuşla Overclock Rehberi" videonuzu izledim ve bios ayarlarını aynı şekilde yaptım. Daha sonra Windows8.1 Pro'nun güncel versiyonunu indirdim ve "UEFI Windows 8.1 Kurulumu için USB Bellek Hazırlama" videonuzu izledim ve usb belleğimi format için uygun hale getirdim ve uefi şekilde formatımı attım.Şuan için bir sorun yok. Ayrıca uefi sayesinde çok hızlı açılıyor bilgisayarım ve açılış sırasında anakart logosunun altında "loading" imleci gözüküyor buda gayet güzel bir görüntü oluşturuyor, kişisel görüşüm.Şuanda sorunsuz bir şekilde kullanıyorum bilgisayarı, ekran kartı ve anakart gibi gerekli sürücüleri ve google chrome u kurdum bilgisayarı bu şekilde bir süre test etmek istiyorum. Umarım tekrardan başlangıç onarma ekranına yönlendirilmek gibi bir sorunla karşılaşmam. Aksi takdirde donanımsal bir sorun olduğunu düşüneceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı