Format sonrası 2. monitör algılanmadı

• Konuyu başlatan erado
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 167
Kablo bozuk değil diğer bilgisayarımda çalışıyor bu bilgisayarda çalışmıyor ne yapmam gerek?

iGPU multi monitor > disabled.
CSM > disabled (DP bazen CSM açıkken sorun yapar)

BIOS üzerinden bu işlemleri yapıp tekrar dener misin?
Ufak not: Çözüm olmaz ise CSM ayarını geri eski haline getirmen daha iyi olur.

Masaüstüne sağ tıklayıp görüntü ayarlarına gittiğinizde resimde paylaştığım gibi her 2 monitörünüz de çizelgede 1 ve 2 numaralı şeklinde gözüküyor mu?

Eki Görüntüle 2659470

Hayır gözükmüyor.

iGPU multi monitor > disabled.
CSM > disabled (DP bazen CSM açıkken sorun yapar)

BIOS üzerinden bu işlemleri yapıp tekrar dener misin?
Ufak not: Çözüm olmaz ise CSM ayarını geri eski haline getirmen daha iyi olur.

Deneyeceğim.

Hayır gözükmüyor.

Deneyeceğim.
Eğer gözükmüyor ise 2 olasılık var ustad, ya sürücüleri(Driver) eksik yüklediniz yada bir donanımsal problem var. Örneğin VGA dönüştürücünüz veya kablolarınız problemi olabilir.

Not: Monitörlerin elektrik kablolarının takılı olduğundan emin olunuz.

Eğer gözükmüyor ise 2 olasılık var üstat, ya sürücüleri(Driver) eksik yüklediniz ya da bir donanımsal problem var. Örneğin VGA dönüştürücünüz veya kablolarınız problemi olabilir.

Not: Monitörlerin elektrik kablolarının takılı olduğundan emin olunuz.

Driverları NVIDIA appten yüklemiştim dediğim gibi sonra DDU ile sildim tekrar kendim ekran kartımın modelini yazarak indirip öyle kurdum bir şey değişmedi şu anda da arkadaşın dediğii gibi CSM'i aktif ettim olmadı sırada iGPU multimonitörü deneyeceğim.

Başka birisi önermişti onu işe yaramıyor ondan gülmüş olabilir.

Halihazırda konuya daha önceden yazılan bir öneriye direk olarak aynısı yazmanızdan dolayı. Fazla önemli değil, insanlık hali olabilir. Sanırım halen daha ifade bırakmak forumda yasak değil değil mi? Aslında "düşündürücü" ifadesi kullanmak daha doğru olabilirdi.

Halihazırda konuya daha önceden yazılan bir öneriye direk olarak aynısı yazmanızdan dolayı. Fazla önemli değil, insanlık hali olabilir. Sanırım halen daha ifade bırakmak forumda yasak değil değil mi? Aslında "düşündürücü" ifadesi kullanmak daha doğru olabilirdi.

Görmemiş olabilirim. Düzgünce söyleyebilirdiniz.

Görmemiş olabilirim. Düzgünce söyleyebilirdiniz.

Söylemek yerine ifade bıraktım, sonradan "acaba neden böyle bir ifade bırakmış olabilir" diyerek eski cevaplara bakabileceğinizi düşündüm. Yani bence gayet düzgünce ifade etmeye çalıştım ama sanırım "hahaha" ifadesi sizin için hakaret olarak görülüyor. Saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Söylemek yerine ifade bıraktım, sonradan "acaba neden böyle bir ifade bırakmış olabilir" diyerek eski cevaplara bakabileceğinizi düşündüm. Yani bence gayet düzgünce ifade etmeye çalıştım ama sanırım "hahaha" ifadesi sizin için hakaret olarak görülüyor. Saygısızlık ettiysem özür dilerim.
Dediğiniz iki ayarı da denedim olmuyor açıkçası bilgisayardan soğudum geleli 10 saat oldu hala hiçbir şey yapamadım bununla uğraşıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı