Format sonrası 2. monitör algılanmadı

• Konuyu başlatan erado
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 167
Dediğiniz iki ayarı da denedim olmuyor açıkçası bilgisayardan soğudum geleli 10 saat oldu hala hiçbir şey yapamadım bununla uğraşıyorum.

Bana kalırsa alakası yok ama Reddit de bir kullanıcı işlemcinin dahili grafik biriminin ekran kartının DP portunu etkilediğini yazmış. Bana fazla olası gelmiyor ama denemekten zarar gelmez. BIOS üzerinden "integrated Graphics" ayarını disable yapmayı deneyin.

Bana kalırsa alakası yok ama Reddit de bir kullanıcı işlemcinin dahili grafik biriminin ekran kartının DP portunu etkilediğini yazmış. Bana fazla olası gelmiyor ama denemekten zarar gelmez. BIOS üzerinden "integrated Graphics" ayarını disable yapmayı deneyin.

Bence de olası değil çünkü tam şu an tekrardan bir eski bilgisayarda deneyeyim dedim ve VGA to DP kablomun bozulduğunu öğrendim şaka gibi yıllardır kullanıyorum yeni sistem alınca bozulası tutmuş

Kablo bozuk değil diğer bilgisayarımda çalışıyor bu bilgisayarda çalışmıyor ne yapmam gerek?

:D

Dediğiniz iki ayarı da denedim olmuyor açıkçası bilgisayardan soğudum geleli 10 saat oldu hala hiçbir şey yapamadım bununla uğraşıyorum.

Bu dijital portdan analog porta dönüştüren kablolar genelde çok dandik oluyor. Gerçekten büyük şansızlık olmuş, geçmiş olsun.

Bi de bunu nasıl tamir edebilirim acaba öyle bir şansım var mı?

:D

Bu dijital portdan analog porta dönüştüren kablolar genelde çok dandik oluyor. Gerçekten büyük şansızlık olmuş, geçmiş olsun.
Yalan söylemedim çalışıyordu son kez deneyeyim dedim bozulmuş :D :D

Bir de bunu nasıl tamir edebilirim acaba öyle bir şansım var mı?

Dediğiniz gibi bir anda olduysa muhtemelen kabloda fiziksel bir hasar yoktur, o yüzden tamir mümkün olmaz. Yine de portların uç kısımlarını temizlemeyi deneyin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı