Format sonrası başka diskteki oyunları bağlamak

Makaleler
1
Yer
Malatya
D diskinde olan Steam oyunlarımı format sonrası bağlamada bir sorun yaşar mıyım? Herhangi bir sorun oluyor mu? Oluyorsa Steam diskini de sileceğim mecburen. Teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer D'yi formatlamayacaksan ve Steam D'de değilse Steam'i D'ye taşırsan bir problem olmaz. Eğer Steam'in ana dosyası C'de ise ve orayı formatlarsan belki sorun olabilir.
Hocam D diskinde ve C diskinde iki tane Steam klasörüm mevcut. D diskini formatlamayacağım. Yani sorun yaşayacağım gibi gözüküyor. Steam'in ana dosyası C'de kurulu ve içinde birkaç adet oyun bulunuyor. Ancak CS:GO tarzı çok büyük oyunlar olmadığından C'deki oyunların silinmesi sorun olmaz ancak D diskinde 150 GB'den fazla oyun kütüphanem var. C'deki Steam klasörünü silersem ve Steami yeniden indirip kurduğum zaman D'deki oyunları bağlarken sorun yaşayabilirim değil mi yanlış anlamadım?

Hocam D diskinde ve C diskinde iki tane Steam klasörüm mevcut. D diskini formatlamayacağım. Yani sorun yaşayacağım gibi gözüküyor. Steam'in ana dosyası C'de kurulu ve içinde birkaç adet oyun bulunuyor. Ancak CS:GO tarzı çok büyük oyunlar olmadığından C'deki oyunların silinmesi sorun olmaz ancak D diskinde 150 GB'den fazla oyun kütüphanem var. C'deki Steam klasörünü silersem ve Steami yeniden indirip kurduğum zaman D'deki oyunları bağlarken sorun yaşayabilirim değil mi yanlış anlamadım?
Hocam, C'deki oyunlarını D'ye aktar. C'de olan oyunun CS:GO diyelim ona sağ tıklayıp özellikler de orada oyun dosyalarını taşı gibi bir şey var D'deki SteamLibrary kısmına at. Sonra Steam'in ana dosyasını da aktar. %100 sorun olmaz diyemem çünkü hiç denemedim ancak problem olmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Hocam, C'deki oyunlarını D'ye aktar. C'de olan oyunun CS:GO diyelim ona sağ tıklayıp özellikler de orada oyun dosyalarını taşı gibi bir şey var D'deki SteamLibrary kısmına at. Sonda Steam'in ana dosyasını da aktar. %100 sorun olmaz diyemem çünkü hiç denemedim ancak problem olmaz diye düşünüyorum.
Oyun taşıma seçeneğini görmüştüm PUBG'yi taşımıştım. Steam'in ana dosyalarını nasıl değiştireceğim hakkında bir fikriniz var mı? Onla ilgili kısa yollar vardır diye düşünüyorum birkaç video ve forumdan öğrenebilirim sanırım, teşekkür ederim yardımlarınız için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı