Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2025 #1 Format attım, yerel disk D yok. Nasıl yapabilirim, ayrıntılı anlatır mısınız?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 9 Ağustos 2025 #2 Çözüldü: D diski oluşturma nasıl yapılır? Laptopumda iki ayrı diskim var biri C'nin kurulu olduğu SSD ve diğeri de HDD. Bu HDD'yi D yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. www.technopat.net Artı 0 Eksi
Çözüldü: D diski oluşturma nasıl yapılır? Laptopumda iki ayrı diskim var biri C'nin kurulu olduğu SSD ve diğeri de HDD. Bu HDD'yi D yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. www.technopat.net
Mikest Centipat Katılım 7 Ocak 2024 Mesajlar 560 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #3 Unlucky222 dedi: Format attım, yerel disk D yok. Nasıl yapabilirim, ayrıntılı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeniden disk ayarlarından bölüp oluşturan kolay bı işlem internette vardır Artı 0 Eksi
Unlucky222 dedi: Format attım, yerel disk D yok. Nasıl yapabilirim, ayrıntılı anlatır mısınız? Genişletmek için tıkla... Yeniden disk ayarlarından bölüp oluşturan kolay bı işlem internette vardır
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #4 wherwismymnd dedi: Çözüldü: D diski oluşturma nasıl yapılır? Laptopumda iki ayrı diskim var biri C'nin kurulu olduğu SSD ve diğeri de HDD. Bu HDD'yi D yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izledim yaptım. Şimdi de yerel disk C kırmızı oldu azaldı herhalde depolama alanı. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Çözüldü: D diski oluşturma nasıl yapılır? Laptopumda iki ayrı diskim var biri C'nin kurulu olduğu SSD ve diğeri de HDD. Bu HDD'yi D yapmak istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. www.technopat.net Genişletmek için tıkla... YouTube'dan izledim yaptım. Şimdi de yerel disk C kırmızı oldu azaldı herhalde depolama alanı.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 10 Ağustos 2025 #5 Unlucky222 dedi: YouTube'dan izledim yaptım. Şimdi de yerel disk C kırmızı oldu azaldı herhalde depolama alanı. Genişletmek için tıkla... 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Unlucky222 dedi: YouTube'dan izledim yaptım. Şimdi de yerel disk C kırmızı oldu azaldı herhalde depolama alanı. Genişletmek için tıkla... 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz?
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #6 wherwismymnd dedi: 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Onları bilmiyorum ya. wherwismymnd dedi: 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemi geri alamaz mıyım Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Onları bilmiyorum ya. wherwismymnd dedi: 100'ün altına inince genelde kırmızı oluyor. Kaç GB SSD, HDD kullanıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İşlemi geri alamaz mıyım
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 10 Ağustos 2025 #7 Unlucky222 dedi: Onları bilmiyorum ya. İşlemi geri alamaz mıyım Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Adlandırmayı geri çekin. Artı 0 Eksi
Unlucky222 dedi: Onları bilmiyorum ya. İşlemi geri alamaz mıyım Genişletmek için tıkla... Alabilirsiniz. Adlandırmayı geri çekin.
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #8 wherwismymnd dedi: Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Durum bu halde işte. Resim gönderdim. Dosya Ekleri IMG_20250810_001211.jpg 72,3 KB · Görüntüleme: 17 Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Alabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Nasıl? Durum bu halde işte. Resim gönderdim.
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 10 Ağustos 2025 #9 Unlucky222 dedi: Nasıl? Durum bu halde işte. Resim gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hocam oluştururken hangisine sağ tıkladıysanız ona tekrar sağ tıklayın orada birimi genişlet yazar. Ayırdığınız kadar geri genişletir. Artı 0 Eksi
Unlucky222 dedi: Nasıl? Durum bu halde işte. Resim gönderdim. Genişletmek için tıkla... Hocam oluştururken hangisine sağ tıkladıysanız ona tekrar sağ tıklayın orada birimi genişlet yazar. Ayırdığınız kadar geri genişletir.
KS KS Unlucky222 Kilopat Katılım 12 Nisan 2019 Mesajlar 139 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2025 #10 wherwismymnd dedi: Hocam hangisine sağ tıkladıysanız oluştururken ona tekrar tıklayın orada birimi genişlet yazar. Ayırdığınız kadar geri genişletir. Genişletmek için tıkla... Hiçbirinde genişlet olmuyor hocam küçültmüştüm önce, sonra ayrılan kısmı oluşturdum. Artı 0 Eksi
wherwismymnd dedi: Hocam hangisine sağ tıkladıysanız oluştururken ona tekrar tıklayın orada birimi genişlet yazar. Ayırdığınız kadar geri genişletir. Genişletmek için tıkla... Hiçbirinde genişlet olmuyor hocam küçültmüştüm önce, sonra ayrılan kısmı oluşturdum.