Format Sonrası DirectX 9 DLL Hatası

• Konuyu başlatan alp2
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 3
  • Görüntüleme 735

alp2

Kilopat
Daha fazla  
Geçenlerde atmış olduğum format bilgisayarımdaki her şeyi sil seçeneğini seçmiştim.
Format atıldı ve bütün oyunlar, programlar olsun vb. her şey duruyor. PC hızlandı, eskisi gibi değil format atılmış fakat denetim masasında program kaldıra girdiğim zaman fark ettim ki aynen böyleydi ve oyunlarda DLL hatası veriyor.

Yardımcı olur musunuz ?

Adsız.png

Not : Her oyun için geçerli değildir. Bir programla toptan sorunu halletme yolu var mı?

hqdefault.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Formatı nasıl attınız? Şahsen disk biçimlendirmeden yapılan hiçbir işleme format demiyorum.
USB den boot ettikten sonra yükselt değil, özel seçeneğini seçip şu kısma gelince;
wn.png

Aşağıda diski biçimlendir var. Takılı olan (İS kuracağın) diski biçimlendirip formatı atarsan bunlar olmaz.

Teşekkür ederim. :)
Formatı nasıl attınız? Şahsen disk biçimlendirmeden yapılan hiçbir işleme format demiyorum.
USB den boot ettikten sonra yükselt değil, özel seçeneğini seçip şu kısma gelince;
Eki Görüntüle 356940
Aşağıda diski biçimlendir var. Takılı olan (İS kuracağın) diski biçimlendirip formatı atarsan bunlar olmaz.
Windows 10 yükseltme aracıyla yapmıştım. Saklanıcak bir şey kalmasın seçeneğini işaretlemiştim bu şekilde oldu ben de bilmiyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı