Çözüldü Format sonrası disk görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Batuhan BALCI

Kilopat
Bugün bilgisayarıma format attım sonrasında yüklemeleri yapmaya başladım ancak bu bilgisayar kısmına geldiğimde ana sayfada 2. SSD mi göremiyorum. Disk yönetiminde SSD isimlendirilmemiş bir şekilde görünüyor ancak sağ tıkladığımda herhangi bir işlem yapamıyorum. Aygıt yöneticisinde de aynı şekilde disk görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Buradaki komutları denediniz mi? Not: Verileriniz silinir.

2025-08-06_20-21-00.png

Arama kutusuna CMD yazıp yönetici olarak çalıştırın ve komutları sırayla girin.
Arama kutusuna Depolama alanlarını yönet yazıp görsel paylaşın.
Screenshot (3).png

Bakın disk yönetimi ve aygıt yöneticisinde görünüyor. Disk yönetiminde isimlendirilmemiş şekilde tabii. Ancak bilgisayar dosyasında görünmüyor. Bir şey kuracağım zaman da aynı şekilde seçenek olarak göremiyorum diski.

Minitool Partition Wizard'da da görünmemekte.

Dosya Ekleri

• a.PNG
    a.PNG
    105,5 KB · Görüntüleme: 15
  • b.PNG
    b.PNG
    33,6 KB · Görüntüleme: 16
  • c.PNG
    c.PNG
    115,1 KB · Görüntüleme: 19
  • Screenshot (7).png
    Screenshot (7).png
    410,9 KB · Görüntüleme: 16
Son düzenleme:

Konuya bakın hocam:

Evet sorun böyle ancak burada çok uğraştırmışlar, sanırım çözümü ve sebebi buldum eğer olursa tekrar döneceğim deniyorum şuan.

Evet sorun böyle ancak burada çok uğraştırmışlar, sanırım çözümü ve sebebi buldum eğer olursa tekrar döneceğim deniyorum şuan.
Bilgisayarı formatlarken bu diski biçimlendirdiğim için sistem dosyaları kurtarılmalı olarak algıladı sanırım, dosyaların önce recoverlanıp sonra diskin biçimlendirilmesi gerekiyor, muhtemelen çözüm bu olacak deniyorum.

Bilgisayarı formatlarken bu diski biçimlendirdiğim için sistem dosyaları kurtarılmalı olarak algıladı sanırım, dosyaların önce recoverlanıp sonra diskin biçimlendirilmesi gerekiyor, muhtemelen çözüm bu olacak deniyorum.

sorunu çözemedim çünkü kaybolan disk 460 GB, easeus tarayıp 777GB dosya olduğunu gösterdi. Benim diğer diskim 250 GB bu dosyaları recoverlamadan silmem mümkün değil mi?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı