Yok hocam ondan değil. Diskpart diyor ki İşletim sistemini yüklediğin diskte clean yapamazsın.Arkadaşlar format attığımdan beri böyle diskpart komutunda deneyince silinmiyor. Çözümü nedir?
Windows 11 geçsem düzelir mi?
peki nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mıYok hocam ondan değil. Diskpart diyor ki İşletim sistemini yüklediğin diskte clean yapamazsın.
Hocam işletim sistemini başka bir diske yükleyebilirseniz yükleyin. Sonra bu diske clean yapın sonra tekrar windows yükleyin.peki nasıl düzeltebilirim bir bilgin var mı
fakat hepsi aynı disk üzerine tek bir ssd bulunmakta o bölünmüş durumdaHocam işletim sistemini başka bir diske yükleyebilirseniz yükleyin. Sonra bu diske clean yapın sonra tekrar windows yükleyin.
O zaman yapabileceğiniz pek bir şey yok hocam. Windowsun kendi temizleme programları falan var onları deneyebilirsiniz.fakat hepsi aynı disk üzerine tek bir ssd bulunmakta o bölünmüş durumda
Zannetmem. Bunun işletim sisteminin yeni olmasıyla falan alakası yok. Diskpart clean diskin içindeki her şeyi temizlediği için kendini güvenceye alıyor. System 32'yi silmek gibi yani.windows 11 kurmayı denesem düzelir mi sence
Zannetmem. Bunun işletim sisteminin yeni olmasıyla falan alakası yok. Diskpart clean diskin içindeki her şeyi temizlediği için kendini güvenceye alıyor. System 32'yi silmek gibi yani.
Düzelir hocam. Yanlız ayıp olmazsa neden silmek istiyorsunuz? Virüs olayı falan mı?Peki Windows'u SATA SSD alıp kursam bunu silsem düzelir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.