Format sonrası driver yükleme sırası nasıl olmalı?

Artsydirector

Hectopat
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Samsung Evo 500gb
Ekran kartı
GTX1650
Tüm foruma selamlar 🙋‍♂️ HP Omen model dizistüme Media Creation Tool ile format attıktan sonra temiz ve güncel şekilde driverları yüklemek istiyorum. Bunun için önce:

*Nvidia sitesinden en güncel uyumlu driverları yüklüyorum sonra
*İntel sitesinden Intel® Driver & Support Assistant indirerek otomatik olarak bulduklarını yüklüyorum sonra ise,
* HP Support Assistant indirerek gereken driverları otomatik olarak yüklüyorum.

Fakat işin içinde bir de driverları aygıt yöneticisinden Update etme, HP sitesinden tek tek yüklemek ve Windows Update ile kontrol etmek var siz hangi sırayı kullanıyorsunuz ya da öneriyorsunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Booster'la indirebilirsin hocam. Sıranın önemi yoktur.

Şöyle saçma programlar önermeyelim, manuel güncellemek en iyisi.

Konu sahibine gelirsek Windows Update yaptıktan sonra chipset ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsin. Gerektiğinde yeniden başlatmayı unutma, çakışma olmaması için.

Windows Update otomatik yüklüyor zaten, tabii güncel sürücü istiyorsanız Windows Update'den sonra HP'nin sitesinden yeni sürücü varsa kurabilirsiniz. Ekran kartı sürücülerine bir şey diyemem, Windows Update genellikle eski sürücüyü kuruyor. Bu yüzden Nvidia ve Intel'in sitesinden sürücüleri indirebilirsiniz. Bunları yaptıktan sonra HP Support Assistant'a ihtiyaç duyacağınız sanmıyorum. Yani sıranız şu olsun:

Windows Update>HP sitesinden tek tek>Nvidia ekran kartı sürücüsü>Intel ekran kartı sürücüsü

HP sitesinden tek tek indirirken ekran kartı sürücülerini indirmenize gerek yok, zaten güncelini indireceksiniz.

Son düzenleme:
Şöyle saçma programlar önermeyelim, manuel güncellemek en iyisi.

Konu sahibine gelirsek Windows Update yaptıktan sonra chipset ve ekran kartı sürücüsünü güncelleyebilirsin. Gerektiğinde yeniden başlatmayı unutma, çakışma olmaması için.

Saçma program değil dostum programın çok yararını gördümki anlatıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı