Format sonrası hangi programlar kurulmalı?

Herzaman sürücülerinizi güncel indirin. Öncesinde Windows'u güncelleyin.
Ardından standart yazılım tercihleri sizi ilgilendirir.
Ben şahsen; 7zip, TotalCommander, Vivaldi, Firefox, Winamp kurarım. Bundan sonrası kişisel amaca yönelik ana ve bağımlı yazılımlarda.

Arasındaki fark yerine eski alışkanlıklar diyelim. 80/90 kuşağı Winamp' la Medya PC kavramını özümsediğinden. Total Commander'de keza öyle. Yeni nesiller bilmez. Eskiden Ses kartını kurabildikten sonra Winamp'dan o kuzu sesini duymak kadar mutluluk yoktu. Wİndows 8 le bu zevk te kalmadı. :)
Winamp'ı sadece audio formatlarını dinlemek için kullanıyorum. 2.XX versiyonu hatta.
Güncel olarak Video için POT player öneririm. VLC player'i bile unutturabildi bana. Helal olsun.

Arasındaki fark yerine eski alışkanlıklar diyelim. 80/90 kuşağı Winamp' la Medya PC kavramını özümsediğinden. Total Commander'de keza öyle. Yeni nesiller bilmez. Eskiden Ses kartını kurabildikten sonra Winamp'dan o kuzu sesini duymak kadar mutluluk yoktu. Wİndows 8 le bu zevk te kalmadı. :)
Winamp'ı sadece audio formatlarını dinlemek için kullanıyorum. 2.XX versiyonu hatta.
Güncel olarak Video için POT player öneririm. VLC player'i bile unutturabildi bana. Helal olsun.
Bundan bir şey anlamadım. demek istediğim şu arasında performans farkı mı var neden hep onlar kullanılıyor ? :D

Ben bunlar gibi dememiştim :)
Mesela .net framework yüklemek gibi, visual c++ 2017 gibi birtakım programlar.

Senin dediklerin ihtiyaç duyulduğunda kurulacak şeyler öyle al kur denecek şeyler değilki belki o c++ veya .net e ihtiyacın olmayacak ki zaten windows10 ile birlikte neredeyse hepsini güncel olarak kurulu oluyor pc de. Ha mesela steam üzerinden bir oyun aldın veya origin'den ve o oyun c++ 2018 e ihtiyaç duyuyor o zaman kendisi indirip kuruyor zaten. Yani gerek yok senin dediğin şeyler ihtiyacın olursa kurarsın.

Winamp ve windows media player arasındaki fark nedir ? Neden herkes winamp veya başka program indiriyor ?

Winamp belli bir döneme kadar en iyi müzik çalar uygulaması idi. Sebebi EQ ayarlarını yapmanın daha kolay ve kaliteli olduğu arayüzün kullanıcı dostu olduğu yeri geldiğinde şarkılar arası dj gibi geçiş yapabilen bir uygulama. Ancak günümüzde 2000 lerin başı gibi her işlev için ayrı program kurayım pc de ne kadar çok program varsa pc o kadar işlevsel olayı bitti. Artık daha çok açık kaynak ücretsiz ve VLC gibi K-Lite gibi hem sorunsuz sıkıntısız kodek aramadan herşeyi açabilen yazılımlara bakıyoruz bu sebeple ben player olarak sadece VLC kullanıyorum herşeyi açıyor.

Bundan bir şey anlamadım. demek istediğim şu arasında performans farkı mı var neden hep onlar kullanılıyor ? :D

En iyi 4 Player var e iyi demek sorunsuz açan kullanması kolay demek. Herkes kendine uygun olanı takip ediyor kullan dene sende seç.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı