Format sonrası internet bağlanmama sorunu

KennyAceRip

Kilopat
Windows 10'dan Windows 8'e format attım. Fakat ethernet Driver'ını yükleyemedim hala. Bir tane Wi-Fi adaptör var bir tane onu taktım onda da Wi-Fi'ye bağlanmıyordu bu ağa bağlanılamıyor gibi bir hata veriyordu nasıl yaptım bilmiyorum ama bilgisayarı yeniden başlatınca internet kesiliyor ve gene aynısı oluyor. Bir çözüm önerebilir misiniz?

Windows 10'dan Windows 8'e format attım. Fakat ethernet Driver'ını yükleyemedim hala. Bir tane Wi-Fi adaptör var bir tane onu taktım onda da Wi-Fi'ye bağlanmıyordu bu ağa bağlanılamıyor gibi bir hata veriyordu nasıl yaptım bilmiyorum ama bilgisayarı yeniden başlatınca internet kesiliyor ve gene aynısı oluyor. Bir çözüm önerebilir misiniz?

Driver'ı telefona yükle ve PC'ye at ben öyle yaptım olmazsa internet simgesine sağ tık yap sorun gider.

Driver'ı telefona yükle ve PC'ye at ben öyle yaptım olmazsa internet simgesine sağ tık yap sorun gider.

O sorun gider bölümüyle ne kadar vakit geçirdim bir bilsen... Telefonum iPhone IPhone'a yükleyemem.
Hem öyle olsa dahi yeniden açınca Wi-Fi tekrar gidiyor nasıl yaptığımı bile bilmiyorum bağlamak için 3-5 bir şey ile uğraşıyorum oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı