Format Sonrasi Kasilmalar

htorti

Hectopat
Arkadaslar ati hd 4350 ekran kartim yanmisti. Yeni amd 6790 ekran karti ve 600w psu aldim. PC cok yavasti format attim ama yavaslik ve kasilmalar dahada artti. Sistemin tum direverlerini yukledim hepsi guncel.s Sistem windovs 7 32 bit kurulu. Benim aklima sistemde virus var diye geliyor ama formattan sonra silinmesi lazimdi. Tarihi eser pc gibi oldu. Acilis hizi yavas. Acilinca internete girmeye calistigimda 30 saniye dusunuyor sonra aciyor. Actiktan sonra sikinti gidiyor. Oyun oynarken sikinti yok. Ne yapmaliyim sayin forum uyeleri yardimlarinizi bekliyorum.

Sistem bilgileri.
  • Quard 8200 islemci
  • 4 gb ram
  • Amd 6790 1gb ekran karti
  • Msi g31 anakart
  • 500 gb hard disk

Son düzenleyen: Moderatör:
4 gb ram win8 64 bit kasar benim sistemde. Benim sikinti daha once boyle sikintilar olmuyordu nedeni vurusten mi kaynaklaniyor acaba. Aklima torrentten bulasan vurus gibi geliyor. Ama formattan sonra duzelmesi lazim. Nasil duzeltebilirim benim sikintim o.

Teknik destek kesildiyse windovs 7 bolumunu kaldirsinlar o zaman bizde yazmayalim. Bolum acilmis destek yok cok yanlis.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun harddisktedir. Formattan sonra driverleri tam kurduguna eminsen yeni bir hdd al. Ayrıca işlemcinde iyi sayılmaz.
Burada herkes senin için çalışmıyor onun haricinde az sakin ol, daha yeni açmışsın konuyu ne bekliyorsun yüzlerce cevabmı?

4 GB RAM var ve 8.1 64 bit kullanıyorum. Ne kasması pardon ? 8.1.3 kurun temizinden.

4 gb ram win8 64 bit kasar benim sistemde.benim sikinti daha once boyle sikintilar olmuyordu nedeni vurustenmi kaynaklaniyor acaba.aklima torrentten bulasan vurus gibi geliyor.ama formattan sonra duzelmesi lazim.nasil duzeltebilirim benim sikintim o.

Teknik destek kesildiyse windovs 7 bolumunu kaldirsinlar o zaman bizde yazmayalim.bolum acilmis destek yok cok yanlis.

Kasma falan yok, tamamen hurafe. Ayrıca Windows 7'nin çıtır çıtır RAM tüketen Aero özelliği 8.1 de kaldırıldı. Daha yavaş çalışması olanaksız.
8.1 kurun rahat edin. Ayrıca bu bölümün amacının insanları artık Windows 8.1 teknolojisine yönlendirmek olduğunu düşünüyorum. Daha seri olanı varken, neden hantal olanı kullanılsın ?

2,5Gb Ram ile 8 64Bit kasmadı HDD sorunun var belki HD Tune ile Error Scan yap Health kısmına bak.
http://www.hdtune.com/files/hdtunepro_550_trial.exe
Capture1.PNG

Sistem özellikleriniz Windows 8.1 için yetiyor. 4 GB RAM ile kasma olmaz. Performans artar 2 GB RAM olan cihazlara bile 64 bit Windows 8.1 sorunsuz çalışıyor. Windows 7 ile uğraşmayın bence. AV taraması başlatın. Sistem de virüs olabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı