Format sonrası laptop Webcam bozuldu

mmwero1

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell hera g cihazıma format attım ve Windows 7 hb X32'ye geçtim. Bilgisayar hızlandı fakat Webcam'in çalışmadığını fark ettim. İnternetten driver aradım bulamadım. Aygıt yöneticisinden baktım cihaz yok. Eski donanım ekleyi denedim ondan da sonuç çıkmadı ne yapabilirim?

(Çıkan iki şey sanırım printer)

1622110220761.png

1622110275763.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar 2 GB DDR2 RAM'i olan Packard Bell hera g cihazıma format attım ve Windows 7 hb X32'ye geçtim. Bilgisayar hızlandı fakat Webcam'in çalışmadığını fark ettim. İnternetten driver aradım bulamadım. Aygıt yöneticisinden baktım cihaz yok. Eski donanım ekleyi denedim ondan da sonuç çıkmadı ne yapabilirim?

(Çıkan iki şey sanırım printer)

Eki Görüntüle 1043232

Eki Görüntüle 1043236

Bir de Driver Booster indir ama otomatik indirme sana yanlış şeyler indirtebiliyor oradan Webcam'in driverini görürsen onu indir diğerlerine bulaşma sil gitsin Driver Booster.

Artı -4 Eksi
Bir de Driver Booster indir ama otomatik indirme sana yanlış şeyler indirtebiliyor oradan Webcam'in driverini görürsen onu indir diğerlerine bulaşma sil gitsin Driver Booster.
driver booster indirdim zaten formattan sonra kurdum hatta eski sürümünü kurdum onunla alakalı olabilir mi?

Artı -1 Eksi

Arkadaşlar kızmayın yav otomatik indir demedim manuel olarak Webcam'in indir sonra Driver Booster'i sil dedim yahu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı