Format sonrası lisans görünmüyor

Makaleler
4
Daha fazla  
Windows 10 Pro'yu lisans anahtarı ile etkinleştirmiştim. Neyse lisans anahtarı gitmesin diye Windows 11'e USB'den sıfır kurulum yapmadım, ISO'yu indirdim setupı çalıştırdım hiçbir şey saklama dedim. Lisansı da gördü kabul et dedim hatta setup ekranında. Yeniden başlattı kurdu etti bir baktım lisansı etkinleştirmemiş. Bari eski Windows 10 Pro'ya dönüp lisanslı kullanma şansım var mı boşa gitmemesi açısından? Öyle yaptığım zaman Windows 10 Pro lisansımı kurtarabilir miyim?

1756941651096.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 Pro'yu lisans anahtarı ile etkinleştirmiştim. Neyse lisans anahtarı gitmesin diye Windows 11'e USB'den sıfır kurulum yapmadım, ISO'yu indirdim setupı çalıştırdım hiçbir şey saklama dedim. Lisansı da gördü kabul et dedim hatta setup ekranında. Yeniden başlattı kurdu etti bir baktım lisansı etkinleştirmemiş. Bari eski Windows 10 Pro'ya dönüp lisanslı kullanma şansım var mı boşa gitmemesi açısından? Öyle yaptığım zaman Windows 10 Pro lisansımı kurtarabilir miyim?

Eki Görüntüle 2568646

W 10/11 aynı keydir.
Aynı key ile ister 10/11 Dual kur fark etmez.
Keyin şu an manuel etkinleştirme istiyor(1 kereye mahsus).
Hata kodu sonu:
03/60 key blacklist, etkinleştirilemez.
08/20 key aktif etkinleştirilir.(Microsoft aranarak 1 kereye mahsus manuel etkinleştirme) yapacaksınız.
Diger formatlarda key ve hesap girmesenizde, oto olarak etkinleştirir.
Sizin PC niz eski surumde de etkinleştirilmemiş. Yoksa hata almazdınız.
Daha once etkinleştirilmiş PC olsaydı 10/11 fark etmez oto etkinleştirirdi.
Key ve hesap girmesenizde mesela;
Pro surumde sonu 3V66T ile biten genel dijital lisans ile etkinleştirirdi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı