Format sonrası LoL açıldığında laptop mavi ekran veriyor

bugraexe31

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayarıma format attıktan sonra örnek veriyorum LoL açarken 5 tane LoL çalışıyor, Görev Yöneticisi'nden baktım. Disk fulleniyor, bellek fulleniyor, CPU fulleniyor ve mavi ekran veriyor. LoL açmadığım zaman PC cillop gibi çalışıyor. Buna bir çözüm var mı?

Dökümleri inceledim ancak bir şey çıkaramadım.

Özür dileyerek söylüyorum bunu ancak ilk defa bir konuda gerçekten hiç üretecek senaryom kalmadı.
Teknik servise gitmesi daha pozitif olabilir.

Tamamdır hocam son bir şey deneyeceğim olmadı sonuç teknik servis.

Dökümleri inceledim ancak bir şey çıkaramadım.

Özür dileyerek söylüyorum bunu ancak ilk defa bir konuda gerçekten hiç üretecek senaryom kalmadı.
Teknik servise gitmesi daha pozitif olabilir.

Hocam böyle bir hata buldum bu nedir? ntoskrnl.exe.

Her ntoskrnl.exe hatası RAM belleğe işaret etmez ancak önceki mesajlarda MEMORY_MANAGEMENT hatasına dair bir iki tane dökümünüzü konuda paylaşmıştım.

RAM bellek testi istedim mi diye baktım, istememişim.

RAM bellek ve disk testlerini de deneyebilir miyiz? Aklıma son gelen senaryo bu şu an için.

HD Tune indirip "Quick Scan" tiki kapalı şekilde sisteme bağlı tüm disklere "Error Scan" uygulayın.

her ntoskrnl.exe hatası RAM belleğe işaret etmez ancak önceki mesajlarda MEMORY_MANAGEMENT hatasına dair bir iki tane dökümünüzü konuda paylaşmıştım.

RAM bellek ve disk testlerini de deneyebilir miyiz? Aklıma son gelen senaryo bu şu an için.

HD tune indirip "quick scan" tiki kapalı şekilde sisteme bağlı tüm disklere "error scan" uygulayın.

1749409589424.png

Hocam doğru şey değil mi?

Şaka gibi hocam yaparken çöktü yeniden başlıyorum.

Her ntoskrnl.exe hatası RAM belleğe işaret etmez ancak önceki mesajlarda MEMORY_MANAGEMENT hatasına dair bir iki tane dökümünüzü konuda paylaşmıştım.

HD Tune indirip "Quick Scan" tiki kapalı şekilde sisteme bağlı tüm disklere "Error Scan" uygulayın.
Buyrun hocam.
1749412707983.png

Son düzenleme:
Disk, anakart yada port sorunu var cihazda. Disk testi o şekilde yapılmaz. Bu şekilde yapıp sonuçları yollayın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı