Format sonrası Microsoft uygulamalarına erişememek

Alperen Değer

Megapat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarımın formata ihtiyacı var bu yüzden Windows 11 olarak format attım. Lisans anahtarım vs kayıtlı o konuda bir problem yok. Ancak hepiniz bilirsiniz, format sonra mutlaka Windows Update bölümünde bir şeyler iner ve Windows bir şeyler günceller. Bu sefer hiçbir güncelleme olmadı. Ve ek olarak posta, Microsoft Store, Xbox, Office vb hiçbir Microsoft uygulamalarını açamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

ISO'yu nasıl indirdiniz? 22H2 ISO'sunda sorun yaşandığını biliyorum ve birkaç kişide de gördüm. ISO'yu doğrudan internetteki Microsoftun verdiği linkten (Technopat'ta verilen linkte aynı yere yönlendiriyor.) indirip onu yükleyince sorun yaşanıyor, en azından yaşanıyordu şuan düzeltilmişmidir bilgim yok. Windows 11 Medya Oluşturma aracı ile indirilen ISO'da sorun olmuyor. Bu iki ISO arasındaki farka bakmak istedim, internetteki WIM ile sıkıştırılıp yüklenmişken medya oluşturma aracındaki ESD ile sıkıştırılmış yani birebir aynı ISO'yu vermiyorlar. Sorun yaşayanlar gördüm dediğim kişilerde kuruluma bile başlanamıyordu sürücü bulunamadı diyordu ve kendim denemek istediğimde de aynısı oldu, medya oluşturma aracı ile indirilen ISO dosyasında sorun yaşanmadı. Sizin sorununuzda o bozuk ISO dosyasından mı kaynaklanıyor bilmiyorum ama eğer hiçbir çözüm bulamazsanız medya oluşturma aracı ile ISO'yu indirip yüklemeyi denemenizi öneririm.

Şu şekilde:

Bu arada tam mesaj atarken Store açıldı. Ancak Xbox ve Posta uygulamaları açılmıyor hala.

Böyle kalıyorlar.
İnternetiniz yavaş mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı