Format sonrası ne yapmam gerek?

Rownie

Yoctopat
Daha fazla  
Merhaba, ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Arkadaşlar Bilgisayar'dan pek anlamıyorum fakat bugün zar zor tek başıma USB ve CD kullanmadan Windows 7 formatı atmış bulunmaktayım. Fakat hiçbir şey yüklü değil internete bağladım WinRAR yükledim ve Chrome var aygıt yöneticisin'de görüntü bağdaştırıcısın'dan ekran kartını görmüyor, driver pack IO diye bir şey yükledim kurulum tamamlanınca ses ve klavye gitti bende tedirgin olup sistemi geri yükledim nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız yüklememe gerekenleri söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driver Pack gibi uygulamalar kullanmanızı önermiyoruz.
Bu programlar yanlış driverler yükleyebiliyor.
Manuel bir şekilde tüm driverlerinizi kurun.
Forumda rehberi bulunuyor.

Şöyle bir videoda bırakayım;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Driver bulma rehberi;

Merhaba, ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Arkadaşlar Bilgisayar'dan pek anlamıyorum fakat bugün zar zor tek başıma USB ve CD kullanmadan Windows 7 formatı atmış bulunmaktayım. Fakat hiçbir şey yüklü değil internete bağladım WinRAR yükledim ve Chrome var aygıt yöneticisin'de görüntü bağdaştırıcısın'dan ekran kartını görmüyor, driver pack IO diye bir şey yükledim kurulum tamamlanınca ses ve klavye gitti bende tedirgin olup sistemi geri yükledim nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız yüklememe gerekenleri söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi Sosyaller.

Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim. Görünüşe göre formatı temiz atmamışsın. Driver pack ve benzeri programlar PC'ye zarar veren yazılımlar. Sana tavsiyem USB ile temiz bir format atman ondan sonra ekran kartını vs kendi sitelerinden güncel sürücüleri yükleyip kurmak detaylı şekilde yine yardımcı olmaya çalışırız.

Merhaba, ben aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Arkadaşlar Bilgisayar'dan pek anlamıyorum fakat bugün zar zor tek başıma USB ve CD kullanmadan Windows 7 formatı atmış bulunmaktayım. Fakat hiçbir şey yüklü değil internete bağladım WinRAR yükledim ve Chrome var aygıt yöneticisin'de görüntü bağdaştırıcısın'dan ekran kartını görmüyor, driver pack IO diye bir şey yükledim kurulum tamamlanınca ses ve klavye gitti bende tedirgin olup sistemi geri yükledim nasıl bir yol izlemem lazım yardımcı olursanız yüklememe gerekenleri söylerseniz çok sevinirim şimdiden teşekkürler iyi sosyaller.

O programı ve kurduğu sürücüleri Download Revo Uninstaller Freeware - Free and Full Download ile silin. Daha sonra üreticinizin sitesine girip modelinize uygun sürücüleri kurun.

Öncelikle aramıza hoş geldin kardeşim. Görünüşe göre formatı temiz atmamışsın. Driver pack ve benzeri programlar PC'ye zarar veren yazılımlar. Sana tavsiyem USB ile temiz bir format atman ondan sonra ekran kartını vs kendi sitelerinden güncel sürücüleri yükleyip kurmak detaylı şekilde yine yardımcı olmaya çalışırız.
Temiz format diye bir şey yok. Format sıfırlama demek, işletim sistemi dışındaki her şeyin silindiği kurulumlara sıfırlama denir. İşletim sistemi dahil her şeyin silinip yeniden yüklenildiği kurulumlara ise temiz kurulum denir. Harici disk kullanmadan da kurulum yapmak mümkün.

Temiz format diye bir şey yok. Format sıfırlama demek, işletim sistemi dışındaki her şeyin silindiği kurulumlara sıfırlama denir. İşletim sistemi dahil her şeyin silinip yeniden yüklenildiği kurulumlara ise temiz kurulum denir. Harici disk kullanmadan da kurulum yapmak mümkün.

Ha temiz format, he temiz kurulum aynı şeyi söylüyoruz zaten. Harici disk kullanmadan da kurulum yapmanın mümkün olduğunu ben de biliyorum ama temiz bir işlem olmuyor maalesef en temizi Harici disk ile kurmak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı