Merhaba. Bu sabah bilgisayarıma format attım fakat bir sürü sorun oluştu. İlk başta Windows görev çubuğu dondu ve imleci üstüne getirdiğim zaman hiçbir şekilde kullanamıyordum. Hatta görev çubuğunun üstüne gelince mavi yuvarlak işaret çıkıyordu ve Windows simgesine basmaya çalıştığımda bilgisayarımın ekranı gidip geliyordu. Bunun çözümünü buldum, interneti kapatıp bilgisayarı öyle başlatmakmış. Fakat çözemediğim problem internetle alakalı. İnternete kabloyla bağlıyım, Google, YouTube gibi sitelerde gezip interneti kullanabiliyorum fakat Windows Update kısmına baktığımda şöyle bir uyarı alıyorum; (güncelleştirme hizmetine bağlanamadık. Daha sonra yeniden deneyeceğiz, ancak isterseniz şu anda denetleyebilirsiniz. Yine de çalışmazsa, Internet'e bağlı olduğunuzdan emin olun.) Ayrıca Avast, vs gibi uygulamaların kurulumlarını yaparken internetle ilgili bir sorun olduğu için kurulumunu yapamadım. Chrome'un kurulması bile uzun sürdü. Direkt olarak Wi-Fi'den bağlandım fakat sorun yine devam ediyor. Bununla ilgili bir çözüm bulamadım, ayrıca formattan sonra bilgisayar ağırlaştı, Google'dan bir dosya indirince hemen oradan dosyayı açamıyorum, indirilenlere girip oradan seçip bir de üstüne birkaç dakika bekledikten sonra açılıyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: