Sanırım bir hata yaptım. DirectX'i yanlışlıkla Karşıdan Yüklemeler klasörüne kurdum, bir şey olur mu? Bir de Visual ve DirectX dışında başka yapmam gereken bir şey var mı? Ekran kartımı güncelledim.
DirectX'i otomatik dosya konumuna kurmalısınız. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Oyunların açılması lazım. Ama Windows 7 önermiyorum.Sanırım bir hata yaptım. DirectX'i yanlışlıkla Karşıdan Yüklemeler klasörüne kurdum, bir şey olur mu? Bir de Visual ve DirectX dışında başka yapmam gereken bir şey var mı? Ekran kartımı güncelledim.
DirectX'i otomatik dosya konumuna kurmalısınız. Başka aklıma bir şey gelmiyor. Oyunların açılması lazım. Ama Windows 7 önermiyorum.
Yeniden başlatın. Bu arada DirectX Karşıdan yüklenenler kısmına bir klasör oluşturdu mu?Sistemim fazlasıyla düşük bir sistem. Windows 8.1'de sorunlar yaşadığım için geri döndüm. Kurulma yeri boştu gözattan yanlışlıkla downloads a kurmuşum.
Eki Görüntüle 937622
Bilgisayarı yeniden başlatmama gerek var mı?
Yeniden başlatın. Bu arada DirectX Karşıdan yüklenenler kısmına bir klasör oluşturdu mu?
Driver Booster indirin.
Komik olan ne?
Hem forumda yasaklı hem de yanlış driver ve eski sürücü yükleyebiliyor.Driver Booster eski sürümleri indiriyor demeyin biliyorum.
O zaman sileyim yazdığımı.Hem forumda yasaklı hem de yanlış driver ve eski sürücü yükleyebiliyor.
Çoktan silindi bileO zaman sileyim yazdığımı.
Orada bir setup dosyası olması lazım.Hocam klasör ne demek. Sülalecek WinRAR klasörleri doldu.
Yeniden başlattım ama hala oyun açılmıyor hocamÇoktan silindi bile
Orada bir setup dosyası olması lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.