Format sonrası oyunlar açılmıyor

dewils5050

Kilopat
Daha fazla  
Geçenlerde bilgisayarımda otomatik onarım hatası ile karşılaştım. PC'ye format atmak zorunda kaldım fakat format sonrası indirdiğim neredeyse hiçbir oyun açılmıyor ve çeşitli DLL hataları veriyor. Bahsi geçen DLL'leri indirip atıyorum Windows'a fakat yine aynı hatayı veriyor. Acaba bilgisayarımdaki eksik programlardan mı kaynaklanıyor bu sorun? İlgili arkadaşlara yardımı için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
DLL atma diye bir şey yok, GPU sürünü, oyunların yanında gelen redist gibi araçları yükledin mi ?
Denedim fakat sürekli başka dll hataları alıyorum. Bugün tüm microsoft c++ redist programlarını silip tekrar yükledim 2005 den 2017 ye kadar ayrıca framework üde silip tekrar kurdum. Bunu yapmadan önce 0xc000007b hatasını alıordum bunu yaptıktan sonra ''giriş noktası bulunamadı vcruntime140.dll'' hatası alıyorum ve Windows system32 ye girdiğimde bahsi geçen dll in orda oldugunu görüyorum. İnternetten kafama göre dll de indirmek istemiorum çünkü sorunun dahada büyümesine neden olabileceğini düşünüyorum
Bir arkadaşım bu hatanın Windows güncellemelerinden birinin başarısız olması nedeniyle ortaya çıkabileceğini söyledi bende güncelleme geçmişime baktım yaklaşık 8 9 güncellemenin yanında başarısız veya başarısız oldu yazısını gördüm.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Her oyundan DLL hatası alıyordum ama her oyundan. Temiz bir kurulum işleri çözer.
Temiz bir kurulum derken demek istediğinizi pek anlayamadım. Biraz daha açar mısınız?
Aynı sorunu bende yaşamıştım. Her oyundan DLL hatası alıyordum ama her oyundan. Temiz bir kurulum işleri çözer.
Tüm redist programlarını sildim ve tekrardan yükledim fakat işe yaramadı. Tüm windows güncellemelerini yaptım fakat yine işe yaramadı.

Konu mevcut ama yüklenen DLL dosyaları bozuksa silmeniz gerekir. Bunun haricinde yüklediğiniz sürümden de kaynaklı olabilir, temiz kurulumdan kasıt yeniden formatlanması.

Makaleden temiz kurulum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı