Format Sonrası Oyunları Kaldığı Yerden Devam Ettirmek

giohid

Hectopat
Katılım
11 Mayıs 2015
Mesajlar
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Çok emek vererek level atlattığımız oyunları format sonrasında veya fabrika ayarlarından sonra kaldığımız yerden yeniden devam etmek için ne yapabiliriz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Razer GameBooster oyun ilerlemeni internete yedekler, onu kullanabilirsin.
Eğer zaten format attıysan internetten bir data kurtarma programı indirip hard diskini bir tarat.
Orada oyunlarına dair bir kayıt dosyası görürsen kurtarmaya çalış.
 
Son düzenleme:
ProgramData klasörünün bir yedeğini al. Örneğin; Steam, Codemasters klasörlerinin içinde oyunların kayıtlı hali var bunları farklı bir yere kopyalayıp formattan sonra tekrar eski yerine atabilirsiniz.
 
Game save manager diye bir program var. Bu programı kullanarak oyunlarının kayıt dosyalarını ister bilgisayarına isterse internet ortamına kaydedebilirsin. Daha sonra yine bu programı kullanarak kayıt dosyalarını geri yükleyebilirsin.
 
Orjinal aldığın Steam Cloud destekli oyunların çoğunda bu olay otomatik ama bazıları halen sıkıntı çıkarıyor. AvP almıştım Steam yaz indirimlerinde. Steam Cloud'a güvenip save yedeklemedim, format sonrası saveler gittiği için üzüldüm.

Korsan oyun kullanıyorsan işler orada biraz karışıyor. Oyunu kıran kişiye bunu sorup cevap bekleyeceksin. İnternetde save konumu bulup paylaşan varsa araştıracaksın. Bilgisayarın derinliklerinde save avına çıkacaksın. :dikkatli: Yani işler baya zor olacak.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı