Format sonrası ses gelmiyor

Makaleler
7
Selamlar, birkaç gün önce bilgisayara format attım ancak format sonrası hoparlörden de kulaklıktan da ses gelmiyor. Kulaklık ve hoparlörün markasını bilmiyorum, 20-30 TL'lik bir şey zaten.

Anakartın websitesinden ses sürücüsünü indirip kurun ve sonra PC'yi yeniden başlatın. Sonrasında da kullanacağınız aygıtı ön panele değil de anakarta takın. Sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın.

Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş sürücü var mı?
Hayır, yok.
Anakartı bilmiyorum, öğrenmek istediğimde "To Be Filled By O.E.M." diye bir yazı görüyorum.
Not: Anakarta CPU-Z ile baktım, INTEL H55'miş. Ancak indirmem gereken ses sürücüsünü bulamadım.
Monitorunuz HDMİ bağlantılıysa , otomatik olarak HDMİ üzerine geçmiş olabilir çıkış ayarları,Ses ayarlarından çıkış ayarlarını kontrol edebilirsiniz
HDMI bağlı değil. Ses Çıkış cihazlarında da sadece 1 cihaz görünüyor, o da işe yaramıyor.
Ses kartı veya ses driveri ile alakalı bir şey olabilir mi hocam?
Hiçbir fikrim yok.

Anakartı bilmiyorum, öğrenmek istediğimde "To Be Filled By O.E.M." diye bir yazı görüyorum.
Not: Anakarta CPU-Z ile baktım, INTEL H55'miş. Ancak indirmem gereken ses sürücüsünü bulamadım.
O zaman kasanın içini açıp anakartta yazan bir model numarası falan bulabilirseniz, driverları bulabiliriz sanııyorum

H55 chipsetli bissürü anakart var. Onlardan birinin realtek ya da intel sürücüsü yüklenir mi bilemedim. Bugun bir bakıyım bişi bulabilirsem yazacağım
Çok bişi bulamadım maalesef, intel in kendi driver bulma yardımcı programını bir denerseniz belki o gerekli driver ı bulabilir , uradan indirip kurabilirsiniz;
Intel® Driver & Support Assistant
Çok bişi bulamadım maalesef, intel in kendi driver bulma yardımcı programını bir denerseniz belki o gerekli driver ı bulabilir , uradan indirip kurabilirsiniz;

Son düzenleme:
Sorunu çözdüm, öncelikle DriverMax indirdim, sürücü güncellemeleri kısmından güncellenmemiş/yüklenmemiş sürücülere baktım, oradan "High Definition Audio Device"ı indirdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…