- Makaleler
- 7
Selamlar, birkaç gün önce bilgisayara format attım ancak format sonrası hoparlörden de kulaklıktan da ses gelmiyor. Kulaklık ve hoparlörün markasını bilmiyorum, 20-30 TL'lik bir şey zaten.
Hayır, yok.Aygıt yöneticisinde yüklenmemiş sürücü var mı?
Anakartı bilmiyorum, öğrenmek istediğimde "To Be Filled By O.E.M." diye bir yazı görüyorum.Anakartın websitesinden ses sürücüsünü indirip kurun ve sonra PC'yi yeniden başlatın. Sonrasında da kullanacağınız aygıtı ön panele değil de anakarta takın. Sorun çözülürse belirtmeyi unutmayın.![]()
HDMI bağlı değil. Ses Çıkış cihazlarında da sadece 1 cihaz görünüyor, o da işe yaramıyor.Monitorunuz HDMİ bağlantılıysa , otomatik olarak HDMİ üzerine geçmiş olabilir çıkış ayarları,Ses ayarlarından çıkış ayarlarını kontrol edebilirsiniz
Hiçbir fikrim yok.Ses kartı veya ses driveri ile alakalı bir şey olabilir mi hocam?
O zaman kasanın içini açıp anakartta yazan bir model numarası falan bulabilirseniz, driverları bulabiliriz sanııyorumAnakartı bilmiyorum, öğrenmek istediğimde "To Be Filled By O.E.M." diye bir yazı görüyorum.
Not: Anakarta CPU-Z ile baktım, INTEL H55'miş. Ancak indirmem gereken ses sürücüsünü bulamadım.
Dediğim gibi anakart INTEL H55'miş.O zaman kasanın içini açıp anakartta yazan bir model numarası falan bulabilirseniz, driverları bulabiliriz sanııyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.