Çözüldü Format sonrası ses ve mikrofon gitti

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

AlexaBliss

Hectopat
Daha fazla  
Format attım bilgisayara ASUS bilgisayarım var. MyASUS'tan driverlari kurdum ama ses kulaklık takmadikca gelmiyor mikrofonda hiç çalışmıyor videolardaki çoğu şeyi yaptım bekleyen güncelleme yok ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni format atmış olmasaydınız asla format atın demezdim.
İlerde başka sorunlarla karşılaşma ihtimalini de en aza indirmek istiyorsanız ve zor gelmiyorsa tekrar format atın.

Temiz ve stabil kurulum için tavsiyeler:
  • Format atıp sistem kurarken mümkünse ethernet kablosu kullanın ve tüm Windows güncellemeleri tamamlanmadan hiçbir driveri manuel olarak kurmayın.
  • Sorun yaşamadıkça veya ek özellikler gerekmedikçe daha güncel driver olsa bile Windows'un yüklemiş olduğu driver'i kullanmaya devam edin.
  • Üreticilerin destek yazılımlarına fazla güvenmeyin. Bazıları sisteminizi tamamen bozabilir. ( Burada kastedilen ASUS değil. Örneğin Dell destek yazılımı sistemi bozabilir.)

MyASUS değil, buradaki ses sürücüsünü indirin. İndirdikten sonra haber verin, dosyanın ssini atın.
Audio kısmında son 3 driveri da indirdim kurdum en sonuncusu çalıştı ama dışarı hala ses vermiyor böyle kullanırım ama bilgisayarda çok fazla driver oldu iki saattir asustan nvidiadan biseler kuruyorum bilgisayardaki diğer driverleri nasıl silebilirim

Audio kısmında son 3 driveri da indirdim kurdum en sonuncusu çalıştı ama dışarı hala ses vermiyor böyle kullanırım ama bilgisayarda çok fazla driver oldu iki saattir ASUS'tan NVIDIA'dan bir şeyler kuruyorum bilgisayardaki diğer sürücüleri nasıl silebilirim?

Bir fikrim yok maalesef. Ses sürücüsü için DDU kullanabilirsin. Dikkat et yanlış sürücüyü silme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı