Format sonrası silinen PowerPoint nasıl geri indirilir?

Merhaba arkadaşlar. Ben 2-3 ay önce laptopa format atmıştım. Bugün PowerPoint ile işim oldu uygulama arama kısmına yazdım fakat çıkmadı. Ben uzun süredir kullanıyordum son attığım formattan sonra bilgisayarda yok. Acaba nereden indirebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
irm https://get.activated.win | iex bunu yazdıktan sonra enter ardından 1'e basıyorum ve bitti.

Hocam orada 1 diyor siz neden 2 dediniz.

@FehmiDogru.js
Hocam 1 Windows etkinleştirmek için, 2 Office etkinleştirmek için. Attığım konuda Windows etkinleştirmeyi gösteriyor, biz Office etkinleştireceğiz. İsterseniz 1'e basıp Windows da etkinleştirebilirsiniz bu yöntemle.

Windows lisansı var o halde 2'Ye basıyorum.

Hocam 1 Windows etkinleştirmek için, 2 Office etkinleştirmek için. Attığım konuda Windows etkinleştirmeyi gösteriyor, biz Office etkinleştireceğiz. İsterseniz 1'e basıp Windows da etkinleştirebilirsiniz bu yöntemle.

Aynen öyle. Önce 2'ye bas, sonra "Install Ohook activation" seçeneği için 1'e bas yeni çıkan ekranda.

Hocam Powershell'e girip yazdım enter dedim ancak kaspersky free root ve değişik değişik kırmızı yazılar çıktı.

@FehmiDogru.js

Hocam Kaspersky free kapatıp yapınca oldu PC'yi yeniden başlattım PowerPoint'e girdim lisans sözleşmesini kabul edeyim mi?
Aynen öyle. Önce 2'ye bas, sonra "Install Ohook activation" seçeneği için 1'e bas yeni çıkan ekranda.

Son düzenleme:
Hocam Powershell'e girip yazdım enter dedim ancak kaspersky free root ve değişik değişik kırmızı yazılar çıktı.

@FehmiDogru.js

Hocam Kaspersky free kapatıp yapınca oldu PC'yi yeniden başlattım PowerPoint'e girdim lisans sözleşmesini kabul edeyim mi?
Kabul et. Sonra da ayarlardan hesap sekmesine gir ve etkinleştirilmiş mi diye kontrol et.

ürün etkinleştirildi diyor hocam ben herhangi birşey satın almadım değilmi direkt kaçak yollarla yaptık bu işi :D
1740828368604.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı