Bu Ekim sürümü dediğiniz 2004 mü yoksa 20H2 mi acaba?2020 Ekim sürümü evet gerçekten çok sorunlu, aylardır kullanıyorum hep sorun hep sorun (!). Diskinizi kontrol edin, formatı yeniden başlatın.
Eki Görüntüle 895033
Bu Ekim sürümü dediğiniz 2004 mü yoksa 20H2 mi acaba?2020 Ekim sürümü evet gerçekten çok sorunlu, aylardır kullanıyorum hep sorun hep sorun (!). Diskinizi kontrol edin, formatı yeniden başlatın.
Eki Görüntüle 895033
Onun için yabancı medyada milyon tane mavi ekran ve bluetooth hatalarını alan insanlar var zaten. Windows 10 update causing serious problems — what to do now 1 aylık 860 Evo'da bu sorunu yaşadım. S.M.A.R.T testinden sıkıntısız geçmesine rağmen bu sorunu yaşamıştım.2020 Ekim sürümü evet gerçekten çok sorunlu, aylardır kullanıyorum hep sorun hep sorun (!). Diskinizi kontrol edin, formatı yeniden başlatın.
Eki Görüntüle 895033
Format USB'si bozuktur. Eğer başka PC varsa yeniden format USB'si oluşturmanı öneririm.
SSD'yi yakmışsın galiba.
Aynısı bende de oldu, internete bağlanamamıştır, yeniden başlat formatı.
SSD'niz hangi model ve kaç yıllık? S.M.A.R.T bilgileri nedir? Yukarıda attığım makale de sizin sorununuza benzer sorunlar yaşayanlar olmuş. Windows ile ilgili diye düşünüyorum.Sonra rastgele tuşlara bastım çok sıkıldım kapatcaktım sonra ülke şeçme bölümü geldi ama SSD'nin hız testi normaldi ve internet zaten yoktu SSD bir sorun mu var? Yoksa bu kadar uzun sürmesi Windows'un kendi hatası mı?
Internet'e bağlanmasının önemi yok. Onunla da ilgili değil.İnternete bağlanamamıştıııır. En son bağlanmıştır 2 saat orada yüklenmiştir:=)
SSD'niz hangi model ve kaç yıllık? S. M. A. R. T bilgileri nedir? Yukarıda attığım makale de sizin sorununuza benzer sorunlar yaşayanlar olmuş. Windows ile ilgili diye düşünüyorum.
HDTune Pro ile tam tarama yaptırır mısın? S.M.A.R.T bilgileri de önemli. Ayrıca SSD'nin sıcaklıkları nedir?Yeni aldım Patriot Burst 240GB SSD.
HD Tune Pro ile tam tarama yaptırır mısın? S. M. A. R. T bilgileri de önemli. Ayrıca SSD'nin sıcaklıkları nedir?
Bir dosya açarken geç açılıyor mu? Ufak laglar giriyor mu sisteme?
www.google.com
Bunlar sadece bilinenler. Bir yabancı forumlara bak derim.2020 Ekim sürümü evet gerçekten çok sorunlu, aylardır kullanıyorum hep sorun hep sorun (!). Diskinizi kontrol edin, formatı yeniden başlatın.
Eki Görüntüle 895033
Bu tüm sürümlerde yaşandı/yaşanacak. Yeni bir sürüm geldiğinde sorunlarıyla gelir, zamanla düzeltilir.![]()
Windows 10 version 20H2 comes without any major known issues
Microsoft has finally released the Windows 10 October 2020 Update, also known as version 20H2. The company says you can download the October 2020 Update now by becoming a ‘seeker’ and it will be pushed to your PC as an automatic update in future. Microsoft also clarified that Windows 10 version...www.google.com
Bunlar sadece bilinenler. Bir yabancı forumlara bak derim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.