Format sonrası sistem kilitleniyor

Nervio1

Kilopat
Normal bir şekilde format attım, Windows 11 kullanıyorum, yine Windows 11 kullanıyorum. Gerekli sürücüleri indirdim, Windows güncellemelerini denetledim ve güncellemeleri yaptım. Normal bir şekilde League of Legends falan oynuyordum, sıkıntı yoktu. Ancak bazı hikaye oyunlarını oynarken bilgisayar birkaç sefer kilitlendi, düğme ile yeniden başlatmak zorunda kaldım. Bugün yine kilitlendi, ilk açtığımda ekran gelmedi. Daha sonra kapanıp yeniden açıldı, BIOS ekranı geldi. Herhangi bir değişiklik yapmadan masaüstüne çıktım ve oyunumu oynadım. Sonrasında bilgisayar kendi kafasına göre yeniden başlattı ama bu sefer ekran hiç gelmedi. Bu bahsettiğim sorunlar tamamen format sonrası olmaya başladı. Sorunun donanımsal değil, yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olabilecek var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Formatı nasıl attınız? USB ile boot menü kullanarak tamamen diski silerek mi yoksa diskte eski dosya bıraktınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…