furkan dağ
Decapat

Merhaba bilgisayar 10-15 dakika sonra açılıyor. Format attım ama yine aynı açılırken siyah ekran geliyor 7 dakika. Sonra hoş geldiniz ekranı geliyor orada da 5 dakika bekledikten sonra tam açıldı derken bir daha siyah ekran oluyor 5 dakika sonra bilgisayar ekranı geliyor 3 4 dakika programlar falan geliyor. Başlangıçtan falan hepsini kapattım MSConfig ayarları yaptım. Yardımcı olur musunuz? HDD 500 GB Toshiba 7200 RPM ve 500 GB Samsung 5400 RPM.
not:başlık oto değişmiş format sonrası degil format önceside aynıydı formattan sonrada aynı

powerim 300 watt sistemim rx 580 i3 4130 8 gb ram yeni psu sipariş ettim yolda acaba ondan kaynaklı olabilirmiMerhaba bilgisayar 10-15 dakika sonra açılıyor. Format attım ama yine aynı açılırken siyah ekran geliyor 7 dakika. Sonra hoş geldiniz ekranı geliyor orada da 5 dakika bekledikten sonra tam açıldı derken bir daha siyah ekran oluyor 5 dakika sonra bilgisayar ekranı geliyor 3 4 dakika programlar falan geliyor. Başlangıçtan falan hepsini kapattım MSConfig ayarları yaptım. Yardımcı olur musunuz? HDD 500 GB Toshiba 7200 RPM ve 500 GB Samsung 5400 RPM.
not:başlık oto değişmiş format sonrası degil format önceside aynıydı formattan sonrada aynı