Format sonrası Steam oyunları açılmıyor

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar bu gün mavi ekran hatası sonucu bilgisiyarıma format attım (Shift + yeniden başlat yöntemiyle). Burdan ben sadece Windows'un oldugu disk, yani 1. SSD'yi seçtim. 2.sinde ise oyunlar yüklüydü. Ben şu anda Steam yükledim ve oyunları çalıştırmayı denediğimde ise hiçbir şey olmuyor. Lütfen yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam, yüklenir yüklenmez sistemdeki oyunları tespit eden bir yazılım değil. Oyunların çalışmaması çok normal.

Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri > Kütüphane Klasörü ekle deyip SteamApps klasörünü seçeceksin.

1535764533035.png

Bahsettiğin şey oyunlar yüklü değil olarak mı gözüküyor yoksa oyunlar yüklü olarak gözüküyor ama açmaya çalıştığında hiçbir tepki vermiyor mu?

İkinci dediğim gibi ise sistem güncelleştirmelerini yap.

Steam, yüklenir yüklenmez sistemdeki oyunları tespit eden bir yazılım değil. Oyunların çalışmaması çok normal.

Ayarlar > İndirmeler > Kütüphane Klasörleri > Kütüphane Klasörü ekle deyip SteamApps klasörünü seçeceksin.

Eki Görüntüle 327464
Çok sağolun arkadaşlar ve recep abi çözdüm sayenizde bir sorunum daha var ama o monitörle alakalı onada bakarmısınız rica etsem.
Ben oyunun dosyalarını doğruladım sonrada ilk kez çalıştırılmaya hazırlanıyor dedi sonrasında oldu.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı