Format sonrası Wi-Fi bağlantı problemi nasıl çözülür?

kalp doktoru

Centipat
Demoya format attım. Her şey sıfırlandı. Bunun için kurulum yaptım, internete bağlandı. Ama Wi-Fi'yi kapatıp açınca olmuyor. Wi-Fi adını değiştirince oluyor. Bunun çözümü nedir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Öncellikle kayıtlı olan Wi-Fi'leri kaldırın tam olarak temizleme için gelişmiş ağ ayarları kısmından ağ sıfırlamayı secin eğer ki Wi-Fi drivırını Win kendi kurduysa sorun olabilir format atmadan önceki bazı bozuk dosyalar durabiliyor. Fazla uzattım kısacası Wi-Fi sürücüsünü manuel olarak bulup kurun...Bunlar işe yaramazsa IP ve DNS sıfırlamayı CMD üzerinden deneyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle kayıtlı olan Wi-Fi'leri kaldırın tam olarak temizleme için gelişmiş ağ ayarları kısmından ağ sıfırlamayı secin eğer ki Wi-Fi drivırını Win kendi kurduysa sorun olabilir format atmadan önceki bazı bozuk dosyalar durabiliyor. Fazla uzattım kısacası Wi-Fi sürücüsünü manuel olarak bulup kurun...Bunlar işe yaramazsa IP ve DNS sıfırlamayı CMD üzerinden deneyebilirsiniz.

Teşekkür ederim sorun düzeldi ama internet bağlantısı ikide bir gidip geliyor pek çekmiyor özellikle aramalarda falan genel olarak bağlantı zayıf.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı